deepcool CG540 kasası var Rgb Controller bile var hem de genis kasa icinde psu bile var 1800 TL idi ama 2000TL olmuş sanırsam cok iyi bir kasa 3 fanli ekran kartıda sığıyorArkadaşlar PC önerinize ihtiyacım var sadace kasa olucak şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Bütçe:14.000₺
Dostum cevabın için teşekkür ederim ama bütce 14k sistem önerisi istemiştim ama yanlış anlaşıldı sanırımdeepcool CG540 kasası var Rgb Controller bile var hem de genis kasa icinde psu bile var 1800 TL idi ama 2000TL olmuş sanırsam cok iyi bir kasa 3 fanli ekran kartıda sığıyor
Dostum cevabın için teşekkür ederim ama bütce 14k sistem önerisi istemiştim ama yanlış anlaşıldı sanırım
tamam o zaman ben bir araştırayimDostum cevabın için teşekkür ederim ama bütce 14k sistem önerisi istemiştim ama yanlış anlaşıldı sanırım
Önerin için teşekkür ederim dostum listeye ekledim.Mech Hazır Sistemleri - inventus
inventus.com.tr
Yarın PC hocası sistem paylaşacak. Takip et bence...Arkadaşlar PC önerinize ihtiyacım var sadace kasa olucak şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Bütçe:14.000₺
İlgin için teşekkür ederim dostum
Önerin için teşekkür ederim dostum listeye ekledim.https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/ anakartı gigabytr b450 yapmayı unutma psu idare eder.
Öylemi tamamdır.Yarın PC hocası sistem paylaşacak. Takip et bence...
Önerin için teşekkür ederim dostum listeye ekledim.500 TL'ye de kule tipi hava soğutucu alırsın islemciye ısınmaz
Yokmu başka öneri?