Neler Yeni

hazırda beklet seçeneği elektrik harcar mı

BeraT EymeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
berat eymen
Arkadaşlar ben bu moda aldım ve dedikleri gibi 10 sn veya daha az sürede pc açılıyor ancak elektirikte fiyat artışı olur mu (bir yerde PC kapalıyken nasıl elektirik harcıyorsa aynı elektiriği harcıyor diye duydum doğrumudur)

Buğrahan Mert

80+ Silver
Tabikide evet xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben bu moda aldım ve dedikleri gibi 10 sn veya daha az sürede PC açılıyor ancak elektirikte fiyat artışı olur mu (bir yerde PC kapalıyken nasıl elektirik harcıyorsa aynı elektiriği harcıyor diye duydum doğrumudur)
bu arada benim imzadaki dandik sistem bile 10 saniyeye kalmıyor açılması xdd win 10 pro

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Evet ve özellikle ssd varsa hiç önermem bu işlemi.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Elektrik faturası dışında "hazırda beklet" bilgisayarı kapatma yerine kullanılmamalı.
Elektrik faturasına etkisini bilemiyorum fakat olsa bile minimal düzeyde olacaktır.

BeraT EymeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
berat eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabikide evet xd

bu arada benim imzadaki dandik sistem bile 10 saniyeye kalmıyor açılması xdd win 10 pro

Evet ve özellikle ssd varsa hiç önermem bu işlemi.
hdd var 7200rpm teşekürler rahatladım

Şimdi ben uyurken hazırda bekletle kapadım açtım (kapalıykenle aynı elektiriğimi harcar)

Elektrik faturası dışında "hazırda beklet" bilgisayarı kapatma yerine kullanılmamalı.
Elektrik faturasına etkisini bilemiyorum fakat olsa bile minimal düzeyde olacaktır.
ya bana başlıktaki gibi dediler kapalıykenle aynı elektirği harcadını söylediler bende doğrulamak istiyorum

Top Bottom