Neler Yeni

Hazırlık sınıfı writing ve cümleleri doğru sıralama sorunu

Techno08

80+ Gold
A1-A2 seviyesi hazırlık okuyorum ve sınavlarda writing ve cümleleri sıralamada zorluk yaşıyorum dersi dinliyorum ve dersi çalışıyorum ama neden bunlarda zayıfım anlamadım. Grammerim iyi bu arada sınavlarda grammerde pek yanlışım çıkmıyor. Ortalama notlarım 75- 85 arası ama writingi yapamadığım için 95-100'lük sınavlardan ortalama işte 75-80 alıyorum. Writing ve cümle sıralamalarını nasıl geliştirebilirim?

Alfha13

80+ Silver
Kitap okuyabilirsin, herhangi bir konuyu araştıracaksan bunu İngilizce yapabilirsin, bu konuda internetten veya başka bir kaynaktan örneklere çalışabilirsin.

Little Cat

80+ Bronze
Writing adına şunu söyleyebilirim, sürekli yazacaksın. Dinleme yapıp o dinlediğin yerleri bir kağıda yazmaya çalışman gerekir. Dinlemen de yazman da gelişir.

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Writing adına şunu söyleyebilirim, sürekli yazacaksın. Dinleme yapıp o dinlediğin yerleri bir kağıda yazmaya çalışman gerekir. Dinlemen de yazman da gelişir.

hocam mesela bir şarkı dinleyip o şarkıyı kağıda yazsam sayılır mı?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
A1-A2 seviyesi hazırlık okuyorum ve sınavlarda writing ve cümleleri sıralamada zorluk yaşıyorum dersi dinliyorum ve dersi çalışıyorum ama neden bunlarda zayıfım anlamadım. Grammerim iyi bu arada sınavlarda grammerde pek yanlışım çıkmıyor. Ortalama notlarım 75- 85 arası ama writingi yapamadığım için 95-100'lük sınavlardan ortalama işte 75-80 alıyorum. Writing ve cümle sıralamalarını nasıl geliştirebilirim?
Dizileri izle ama altyazılı olacak şekilde.

Ariseks

80+ Gold
Ses ve altyazı İngilizce olcak şekilde dizi izleyebilirsin

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
writing sınavını ne zaman oldunuz ya biz daha olmadık bende biraz korkuyorum

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,858
İsim
Akın Taşkan
writing sınavını ne zaman oldunuz ya biz daha olmadık bende biraz korkuyorum
Ben liseliyim bizimki o kadar zor değildi hoca konuyu vermişti ama yazımızda neler istediğini nelerden puan vereceğini söylememişti 100-150 kelime arası olacak demişti. Sınavdan önce kendim neler isteyebilir diye düşündüm ona göre kafamda bir kurgu yaptım bağlaç ezberledim sınavda da kolayca yaptım o kadar zor değildi bizimki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seviye B1 bu arada

Techno08

80+ Gold
bende üni hazırlıktayım ondan sordum daha writing sınavı olmadı

bizde her hafta quiz oluyor hocam bir hafta grammar vocabulary listening falan bir hafta da writing. Salı günü writing var mesela cuma da speaking olacağız ve haftaya da ikinci midterm

Top Bottom