Yardım Hazreti yasuonun kulaklık modeli nedir ? resimli

Zeq35

80+
Reaksiyon skoru
6
mikronu aşırı kaliteli hangi marka model bilen yazabilir mi ?

Son düzenleme:
Şu model olabilir.

steelseries arctis 5'e benziyor. eleman şu an kickte yayında, yayına katılıp sorabilirsin.

Arctis 5'in pedi kumaş, bu modelin pedi daha çok deri gibi. SteelSeries tarafında deri pedli ürün de azdır aslında.

Arctis 5'in pedi kumaş, bu modelin pedi daha çok deri gibi. SteelSeries tarafında deri pedli ürün de azdır aslında.
yok hocam pedi kumaş kulaklığın modelini arıyorum bulamadım mikrofonu baya iyi yayında gördüm

ama kablolu kullanıyor bunlar wirelees sanırım
GameDAC var, neticede bağlamak için kablo gerekiyor. Hem kablolu hem kablosuz versiyonu var, bu da kablolu olan.

EVET SANIRIM BU KULAKLIK IŞIK VAR MAVİMSİ
Pedleri de soyulmuş sanırım güncel videolarda, değiştirmediğine delalet, bu tür modelleri alınca da değiştirmek keyfî olur anca, bulundukları konum belli işin sonunda.

arctis 7+ kullanıyo kanka

youtube videolara bakıyorum mikrofon kötü ama hz yasuo nun mikrofon sesi hem yüksek hem kaliteli onu anlayamadım
Kanka mikrofonu ayarlarsın yani yazılımla o adam zaten eski mikrofon o eski dönemden eski videolardan kalma diye öyle yapıyor yayınlarını izleyenler bilirler hatta başka logitech kulaklık almıştı biz eski büyüsü bozulmasın diye eski kulaklığı istedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri