yok hocam pedi kumaş kulaklığın modelini arıyorum bulamadım mikrofonu baya iyi yayında gördümArctis 5'in pedi kumaş, bu modelin pedi daha çok deri gibi. SteelSeries tarafında deri pedli ürün de azdır aslında.
Bu videoya göre Arctis Pro kullanıyor.yok hocam pedi kumaş kulaklığın modelini arıyorum bulamadım mikrofonu baya iyi yayında gördüm
ama kablolu kullanıyor bunlar wirelees sanırım
GameDAC var, neticede bağlamak için kablo gerekiyor. Hem kablolu hem kablosuz versiyonu var, bu da kablolu olan.ama kablolu kullanıyor bunlar wirelees sanırım
EVET SANIRIM BU KULAKLIK IŞIK VAR MAVİMSİ
Pedleri de soyulmuş sanırım güncel videolarda, değiştirmediğine delalet, bu tür modelleri alınca da değiştirmek keyfî olur anca, bulundukları konum belli işin sonunda.EVET SANIRIM BU KULAKLIK IŞIK VAR MAVİMSİ
youtube videolara bakıyorum mikrofon kötü ama hz yasuo nun mikrofon sesi hem yüksek hem kaliteli onu anlayamadımarctis 7+ kullanıyo kanka
Kanka mikrofonu ayarlarsın yani yazılımla o adam zaten eski mikrofon o eski dönemden eski videolardan kalma diye öyle yapıyor yayınlarını izleyenler bilirler hatta başka logitech kulaklık almıştı biz eski büyüsü bozulmasın diye eski kulaklığı istedikyoutube videolara bakıyorum mikrofon kötü ama hz yasuo nun mikrofon sesi hem yüksek hem kaliteli onu anlayamadım