Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

HBO MAX TITANOS Philips televizyonuma gelir mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, philips televizyonum titanOS ve biliyorsunuz yakın zamanda blutv hbo max olarak değişti. Sorun şu titanos'ta uygulama mağazası yok ve bluTV'ye girince update yapar ve değişir diye düşündüm ama olmadı. BluTV kapandı HBO MAX'te görüşürüz tarzı bir yazı yazıyor. Sizce yakın zamanda HBO Max gelir mi? ürkütmüyor değil çünkü twitch vs de yok şu an işletim sisteminde.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
En kötü ihtimalle android tv box ile uçurursunuz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
HBO sitesinde var olduğu gözüküyor ama ben göremedim belki yarın öbür gün gelir.
Her iki ihtimalde de lisanslı f/p bir android box ile çok daha iyi deneyimler (uygulamalar) dahilinde sınırsız içeriğe ulaşabilirsiniz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Her iki ihtimalde de lisanslı f/p bir android box ile çok daha iyi deneyimler (uygulamalar) dahilinde sınırsız içeriğe ulaşabilirsiniz.
Evet onu biliyorum ama mi stick vardı ve inanılmaz yavaş çalışıyor şu anda durumu inanılmaz kötü, eğer öyle bir durumda android box yerine apple TV seçebilirim.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
Androidler bir zaman sonra kasım kasım kasılıyor diye duydum, bendeki MI Stick'te aynı sonucu verince biraz çekinerek yaklaşıyorum açıkçası.
Hiçbir sorun yok. Senelerdir tecrübe etmediğim tvbox kalmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,304
İsim
Mehmet Aslan
Androidler bir zaman sonra kasım kasım kasılıyor diye duydum, bendeki MI Stick'te aynı sonucu verince biraz çekinerek yaklaşıyorum açıkçası.
Linkteki nextin eski sürümünü kullanıyorum , kasma donma yok cayır cayır çalışıyor , 4k destekli ama tv 1080p olduğu için 1080 de kullanıyorum. Uygun fiyatıyla gözde bir ürün.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Linkteki nextin eski sürümünü kullanıyorum , kasma donma yok cayır cayır çalışıyor , 4k destekli ama tv 1080p olduğu için 1080 de kullanıyorum. Uygun fiyatıyla gözde bir ürün.
Hiçbir sorun yok. Senelerdir tecrübe etmediğim tvbox kalmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Şu anlık almama gerek kalmadı, yazılımı güncelleyince HBO Max uygulaması televizyonuma geldi iyi forumlar.

OrkunJJ

80+ Silver
Mi Stick aldıydım dediğiniz gibi daha kutudan çıkardığım gibi arayüzde aşırı donuyor. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum, yeni ürünlerine yöneltmeye çalışılıp para harcatma politikası.

Next'in 4K Android box ı çok iyi. Gözümde tek eksisi sanki play store kısıtlı gibi. Android Box için geliştirilmiş tüm uygulara erişemiyorum. Sanki seçilmiş bazı uygulamaları kullanmama izin veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,902
Üyeler
172,568
Son üye
Burakdm
Top Bottom