Bulundugum bölgede bulamıyorum ikinci el böyle kartlar bütcem 300 tl develiHD4850 yada Hd4870 al daha perfonmanslı olur
HD serisinde 2. Rakam büyük olan daha perfonmanslıdır. Karşılaştır malı sonuçları atacağım birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
HD 7350 OEM vs HD 5450
Comparing ATI HD 5450 with AMD HD 7350 OEM: technical specs, games and benchmarks.technical.cityMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hd5850,Hd5750 gibi kartlara bakın.
Aldığına değer bir kart olmalı. Ne için alacağına göre değişir bu durum,hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz.Bulundugum bölgede bulamıyorum ikinci el böyle kartlar bütcem 300 TL develi
GPU ları aynı, bellek tarafında 7350 daha güncel ve 7350 daha sonra çıkan bir model. Çok farkları yok diyebilirim.şuanlık bunlardan birini alacagım idarelik hd 5450 vs hd 7350 hangisini almalıyım 200tl ikiside hd 5450 daha temiz duruyor
Öyle cok iyi oyunlar icin deil csgo felan yaniAldığına değer bir kart olmalı. Ne için alacağına göre değişir bu durum,hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz.
elimde bir tane görüntü vermeyen r5 230 var onu tamir edebilirmiyim ?Size pek mantıklı gelmeyebilir ama, ben olsam arızalı bir R7 370 alıp, ısıtma metoduyla tamir ettikten sonra keyfime bakardım.