Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 20,373
680 mi ? Evet alınabilir.Bu arada bu linkdeki adam ile 750 ye anlaştık. Sence bu fiyatta iken alınır mı?
680 mi ? Evet alınabilir.Bu arada bu linkdeki adam ile 750 ye anlaştık. Sence bu fiyatta iken alınır mı?
Yok hocam ya pahalı 760 için her türlü 680 daha iyi 770 gücünde.Linki atmayı unutmuşum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atmayı unutmuşum.
Yok hocam ya pahalı 760 için her türlü 680 daha iyi 770 gücünde.
Pahalı, fiyatına göre daha iyileri var.680 GeT açarsa alayım. Ama açmaz büyük ihtimal. Kimse GeT açmıyor. İzmirden kart bulmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@revanier gtx 950 nasıl? Bunu buldum.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
760 satan kişilere yazdım. GeT açarlarsa alacağım. Bu arada sizi de çok yordum kusura bakmayın. Diğer konularda mesajınızı en iyi cevap olarak raporladım. Seçerler inşallah.
750 TL bütçeyle en kralından HD7870 Alır kalan paraya da İ5 3570 işlemci alırsınPeki bana 750TL bütçe de hangi kartı önerirsiniz.
Bir kaç hafta önce hepsi 400ü geçmiyordu şuan piyasası 600-700 olmuş ama ucuz var bir tane onu deneyebilirsinizİlan linki atar mısınız rica etsem?
Ucuz olan dolandırıcı haberin olsun.Bir kaç hafta önce hepsi 400ü geçmiyordu şuan piyasası 600-700 olmuş ama ucuz var bir tane onu deneyebilirsiniz![]()
Ucuz olan dolandırıcı haberin olsun.
Hocam pahalı biraz daha araştırın diyorum.Bu arada 680 satan adama sordum da GeT açmam dedi. 750-700TL ye gtx 760 ı alayım mı sence? Kutusu falan herşeyi duruyor.