e gpu harici bir aparat ile laptopba ekran kartı takabiliyorsunneden sakat iş olsun hocam
Post automatically merged:
EGPU ?
e gpu daha mantıklıİşlemci ve ekran kartı soketli yapıdaysa yapabilir. Harici ekran kartı takmak isterse EGPU var.
hocam peki istediğim bir ekran kartı takabiliyormuyum yoksa sınırlı mı?e gpu harici bir aparat ile laptopba ekran kartı takabiliyorsun
Post automatically merged:
e gpu daha mantıklı
tabii ki aynı sokete uyan ile değiştirilebilir ama sıkıntılı
Google amcaya sorsanıza https://www.technopat.net/sosyal/konu/laptop-harici-ekran-karti-egpu.304212/EGPU nedir hocam?
işlemciye darbogaz yapmayacakları kullanmalısınhocam peki istediğim bir ekran kartı takabiliyormuyum yoksa sınırlı mı?
BİOS white list olmamalı ve işlemcinin besleyebileceği bir ekran kartı takmalısınhocam peki istediğim bir ekran kartı takabiliyormuyum yoksa sınırlı mı?
onu anakartına göre arastırıp takabilirsin ark.intel den arastirabilirsin onu daonce anakart soketine ulasman lazımmesela hocam işlemcimi değiştirip i7 mobil işlemci takıcam ne uyar
anakart soetim PGA988 işlemciyi buldum i7 mobil işlemci ne uyar i7 mobil uyum sağlıyoronu anakartına göre arastırıp takabilirsin ark.intel den arastirabilirsin onu daonce anakart soketine ulasman lazım
CPU-Z SS at demiştim önceki konunda hala bekliyorum.mesela hocam işlemcimi değiştirip i7 mobil işlemci takıcam ne uyar
Sadece soket değil chipset de önemli.hocam şuan hiç bisey indirecek durumda değilim