aynen dolapta gordum adama numarami verip wpden yazmasini istedim ama henüz yazmadi, direkt alsam gelse sorun ciksa iade sansim oluyor mu? dolap sistemini bilmiyorum param guvende gibi miİlanı sanırım dolapta gördün ,kartın modeli de Sapphire.
O ürünse eğer baya temiz duruyor,satıcı tamir vs görmediğini de yazmıştı .
Alınabilir diye düşünüyorum piyasa fiyatları ile karşılaştırınca.
Alıcıyı korur sistem ,bu fiyata eğer sağlamsa koleksiyon ürünü gibi.aynen dolapta gordum adama numarami verip wpden yazmasini istedim ama henüz yazmadi, direkt alsam gelse sorun ciksa iade sansim oluyor mu? dolap sistemini bilmiyorum param guvende gibi mi
aldıktan sonra atiyorum satici iade kabul etmiyorum dese napicam? video falan ceksem kargoyu acarken test yaparken benim icin yeterli olur sanirimAlıcıyı korur sistem ,bu fiyata eğer sağlamsa koleksiyon ürünü gibi.
Bence düşünme al ,bi sıkıntı çıkarsa geri iade salarsın.
İade kabul etmiyorum diye bir şey yok ,sen direk iade paneline gidiyorsun iade sebebini yazıp üzerine de 3 fotoğraf ekliyorsun.aldıktan sonra atiyorum satici iade kabul etmiyorum dese napicam? video falan ceksem kargoyu acarken test yaparken benim icin yeterli olur sanirim
aynen bekleyeyim biraz testleri atsin sonra alayim teşekürler hocam yardimin icinİade kabul etmiyorum diye bir şey yok ,sen direk iade paneline gidiyorsun iade sebebini yazıp üzerine de 3 fotoğraf ekliyorsun.
Satıcı reddederse dolap çalışanları olayı inceleyip karar veriyorlar ,genelde de alıcı haklı çıkıyor.
2.el alım-satım her zaman az veya çok risk içerir bunu göze alıp alman lazım.
Yine de bekleyip adamdan testleri iste,furmark vs sağlamsa al ,zaten gelince sen de test edersin.
cs valo pubg tower unite falan oynarim, yazin karti da upgrade ederim zaten uzun sure kullanmayi dusunmuyorum.Daha yüksek vramli model bakın. Ucuz olsun diye oyunlarda drop yemeniz olası. Tabii oynadığınız oyunlara göre farklılık gösterir ama alınabilir düzeyde.
1000 TL'ye kadar max gt 1030 bulabilirim o da daha gucsuz kart sirf vram diye gt1030 almak istemiyorum acikcasics valo PUBG tower unite falan oynarim, yazin karti da upgrade ederim zaten uzun sure kullanmayi dusunmuyorum.
Uzun süre kullanmayacaksanız alabilirsinizcs valo PUBG tower unite falan oynarim, yazin karti da upgrade ederim zaten uzun sure kullanmayi dusunmuyorum.
O zaman alıp kendin test edeceğini ,herhangi bir sıkıntı olursa iade edeceğini söyleyip satın al daha sonra uğraştırmasın seni.@Banxtre hocam rahatsiz ediyorum, adam kartta bi sorun yok dedi fakat suan sistemde baska kart takiliymis o yuzden test yapamiyormus
valla numarasini da vermedi, guvenlik acisindan vermiyormus. instasini istedim onu verdiO zaman alıp kendin test edeceğini ,herhangi bir sıkıntı olursa iade edeceğini söyleyip satın al daha sonra uğraştırmasın seni.
Hem başka kart takılıysa çıkarıp test etmek kaç dakika sürecek ,ilginç.