U ulasduran 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ulaş duran 7 Ekim 2024 #1 Yeni bir harddisk aldım ve tanımlama işlemini yaptım ama bir kısım tanımlanmış olarak kaldı ama diğer kısımı tanımlama yapamıyorum bunu nasıl çözerim
Yeni bir harddisk aldım ve tanımlama işlemini yaptım ama bir kısım tanımlanmış olarak kaldı ama diğer kısımı tanımlama yapamıyorum bunu nasıl çözerim
Y yusuf34 80+ Silver Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2,053 7 Ekim 2024 #2 ulasduran yazmış: Yeni bir harddisk aldım ve tanımlama işlemini yaptım ama bir kısım tanımlanmış olarak kaldı ama diğer kısımı tanımlama yapamıyorum bunu nasıl çözerimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam dyi genislet diyin Upvote 0 Downvote
ulasduran yazmış: Yeni bir harddisk aldım ve tanımlama işlemini yaptım ama bir kısım tanımlanmış olarak kaldı ama diğer kısımı tanımlama yapamıyorum bunu nasıl çözerimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... hocam dyi genislet diyin
U ulasduran 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ulaş duran 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Başka şekilde çözdüm hocam teşekkürler Upvote 0 Downvote