GRİMRAGGER
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Röntgen sonuçlarım bu şekilde hastam arada cevap vermiyor. Hastamın durumunu tahlillerine bakarak yorumlar mısınız.
Not: Ek tahlil isterseniz yaptırıp gelirim.
hastaya biraz daha dayanabilmesi için yapılabilecek müdahale öneriniz varmıdır?HDD'niz serdar'ın arkadaşı gibi bağırıyor yeter artık at beni diyor
hastaya biraz daha dayanabilmesi için yapılabilecek müdahale öneriniz varmıdır?
Bitkisel hayatta makineye bağlı yaşamına devam edicek o zaman hoşçakal eski dostum :/Ölü dirilmez hocam
0000000006FE değerine göre 1790 tane sektör ölmüş yani yapacak bir şey pek yok. Aslında çok fazla da çalışmamış, demek ki çok kaliteli değil.hastaya biraz daha dayanabilmesi için yapılabilecek müdahale öneriniz varmıdır?
wd black serisi kötü değildi ama, yaklaşık 3 sene önce 2.el almıştım durumu kötü değildi0000000006FE değerine göre 1790 tane sektör ölmüş yani yapacak bir şey pek yok. Aslında çok fazla da çalışmamış, demek ki çok kaliteli değil.
Hasta beni artık bırak diyorAlıntıyı görüntüle
Röntgen sonuçlarım bu şekilde hastam arada cevap vermiyor. Hastamın durumunu tahlillerine bakarak yorumlar mısınız.
Not: Ek tahlil isterseniz yaptırıp gelirim.![]()
eşyalarımı hor kullanmam ama yanlış bir kullanımım olmuş olabilir mi neden kaynaklanabilir bu tarz bir durum ona göre öğrenip yapmayayım0000000006FE değerine göre 1790 tane sektör ölmüş yani yapacak bir şey pek yok. Aslında çok fazla da çalışmamış, demek ki çok kaliteli değil.
Şans eseri hayatta olabilirBenimki bitkisel hayatta galiba