HDD görmüyor okumuyor

Chaf

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar sistemimde 1 m.2 ssd sandisk ultra 3d 1 de 1tb normal bir hdd var ama hdd arada okumuyor oyun oynarken hdd üzerindeki arada kapanıyor ve hdd öyle git gel yaşamadan bi bip sesi çıkartıyor sebebi nedir öğrenebilirmiyim.(not: daha önceden 2 hdd vardı yine birisinde yapıyordu çıkardım onu ve format attım daha devam ediyor sorun)
Sistemim
Anakart : b450 m-a pro
İşlemci : ryzen 5 3500x
ram : hyperx 3200mhz 2x8gb
ekran kartı : rx 5500 xt 4gb
hdd : kingston 1tb 5400rpm
ssd : sandisk ultra 3d 256 gb

Merhabalar sistemimde 1 m.2 ssd sandisk ultra 3d 1 de 1tb normal bir hdd var ama hdd arada okumuyor oyun oynarken hdd üzerindeki arada kapanıyor ve hdd öyle git gel yaşamadan bi bip sesi çıkartıyor sebebi nedir öğrenebilirmiyim.(not: daha önceden 2 hdd vardı yine birisinde yapıyordu çıkardım onu ve format attım daha devam ediyor sorun)
Sistemim
Anakart : b450 m-a pro
İşlemci : ryzen 5 3500x
ram : hyperx 3200mhz 2x8gb
ekran kartı : rx 5500 xt 4gb
hdd : kingston 1tb 5400rpm
ssd : sandisk ultra 3d 256 gb
HDD'in ömrünü dolduruyor olabilir hocam.

HDD kaç senelik?
Harddisk Sentinel yükleyip SS atabilir misiniz?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    76.5 KB · Hit: 34
Farklı bir SATA kablosuyla farklı bir anakart söketine takıp deneyiniz. Yine sorun verirse yazın sorunu çözelim.
Post automatically merged:

Bu arada kaç sene oldu alalı?

yok başkan başka kablo ilede denedim oluyor yine başka sokete taktım yine oluyor 2 hdd olduğu zamanda da 1 inde oluyor 1 inde olmuyordu yine aynı olay birine biraz bi yüklenince hemen hdd gidip geliyor

birde 2019 yılında laptop almıştım o laptobun hdd si

yok başkan başka kablo ilede denedim oluyor yine başka sokete taktım yine oluyor 2 hdd olduğu zamanda da 1 inde oluyor 1 inde olmuyordu yine aynı olay birine biraz bi yüklenince hemen hdd gidip geliyor

birde 2019 yılında laptop almıştım o laptobun hdd si
Bu işlemi uygulayınız.

Geri