ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
Arkadaşlar mevcut HDD 'mi test ettim. Bazen hızlı bazen ise yavaş çalışıyormuş gibi geliyordu çünkü. Daha öncesinde test ettiğimde 93mb yazma hızı gibi saçma değerler de gördüğümü hatırlarım. O yüzden ilk testi tarayıcı ve spotify'ı kapatarak yaptım. Bu süreçte arkada steam ve discord çalışıyordu sadece. İşte sonuç;
Daha sonra ki testi ise spotify ve opera gx'i açmış vaziyette yaptım. Onların yanında discord ve steam da aktifti. On da ise şöyle bir sonuç aldım.
Değerler neden böyle oluyor. Çünkü bazen gerçekten HDD yavaş çalışıyor gibi geliyor. Ayrıca daha öncesinde test ettiğimde 93mb gibi bir okuma hızını bile gördüğümü bilirim. Bir de sizlere hdd'nin sağlık durumunu bırakayım;
Sizce bir sorun var mı?
Daha sonra ki testi ise spotify ve opera gx'i açmış vaziyette yaptım. Onların yanında discord ve steam da aktifti. On da ise şöyle bir sonuç aldım.
Değerler neden böyle oluyor. Çünkü bazen gerçekten HDD yavaş çalışıyor gibi geliyor. Ayrıca daha öncesinde test ettiğimde 93mb gibi bir okuma hızını bile gördüğümü bilirim. Bir de sizlere hdd'nin sağlık durumunu bırakayım;
Sizce bir sorun var mı?