HDD hızı nasıl?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar mevcut HDD 'mi test ettim. Bazen hızlı bazen ise yavaş çalışıyormuş gibi geliyordu çünkü. Daha öncesinde test ettiğimde 93mb yazma hızı gibi saçma değerler de gördüğümü hatırlarım. O yüzden ilk testi tarayıcı ve spotify'ı kapatarak yaptım. Bu süreçte arkada steam ve discord çalışıyordu sadece. İşte sonuç;
Önce.webp

Daha sonra ki testi ise spotify ve opera gx'i açmış vaziyette yaptım. Onların yanında discord ve steam da aktifti. On da ise şöyle bir sonuç aldım.
Sonra.webp

Değerler neden böyle oluyor. Çünkü bazen gerçekten HDD yavaş çalışıyor gibi geliyor. Ayrıca daha öncesinde test ettiğimde 93mb gibi bir okuma hızını bile gördüğümü bilirim. Bir de sizlere hdd'nin sağlık durumunu bırakayım;
1591579850291.webp

Sizce bir sorun var mı?

Sorun yok ancak bu zamanlar artık HDD depoloma amaçlı kullanılıyor size tavsiyem 120 GB olsun bir SSD alıp içine windowsu atın HDD depoloma olarak kalsın.

Sorun yok ancak bu zamanlar artık HDD depoloma amaçlı kullanılıyor size tavsiyem 120 GB olsun bir SSD alıp içine windowsu atın HDD depoloma olarak kalsın.
Oyunlarda vs hdd çok bekletiyor. Eğer alırsan 1tb ssd alıp oyunları ve programları kuracağım. HDD'ye ise sadece fotoğraf ve videoları koymayı planlıyorum. O yüzden 1tb altı ssd almamaya dikkat ediyorum.

Oyunlarda vs HDD çok bekletiyor. Eğer alırsan 1tb SSD alıp oyunları ve programları kuracağım. HDD'ye ise sadece fotoğraf ve videoları koymayı planlıyorum. O yüzden 1tb altı SSD almamaya dikkat ediyorum.
Ben örnek verdim zaten, bende 480 GB altı aşağı SSD kullanmamaktan yanayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,521
Üyeler
188,120
Son üye
keishe96
Geri