Kullandığım harddisk modeli SEAGATE BARRACUDA 2TB 256 MB CACHE
diğer depolama birimleri HDD olarak gözükürken bu HDD ekranda SDD olarak gözüküyor HDD ile SDD arasındaki fark nedir tam bilmediğimden bu konuyu açtım şimdiden gelen cevaplar için teşekkürler
diğer depolama birimleri HDD olarak gözükürken bu HDD ekranda SDD olarak gözüküyor HDD ile SDD arasındaki fark nedir tam bilmediğimden bu konuyu açtım şimdiden gelen cevaplar için teşekkürler
SSD Manyetik veri dolaşımı sağlar. HDD Mekanik. Güvenilirlik bakımından normal hardiskler daha etkilidir. Veri kurtarma vb. bakımdan. Aralarında hız farkından başla bir özellik sanıyorum bulunmamakta SSD,M2u gibi diskler günümüzde yaygın olan performans diskleri.
SSD Manyetik veri dolaşımı sağlar. HDD Mekanik. Güvenilirlik bakımından normal hardiskler daha etkilidir. Veri kurtarma vb. bakımdan. Aralarında hız farkından başla bir özellik sanıyorum bulunmamakta SSD,M2u gibi diskler günümüzde yaygın olan performans diskleri.
o konuda zate bilgim varda hocam SDD ile HDD arasındaki farkı bilmediğimden soruyorum yoksa SSD nin daha iyi olduğunu bende biliyorum okuma yazma konusunda
o konuda zate bilgim varda hocam SDD ile HDD arasındaki farkı bilmediğimden soruyorum yoksa SSD nin daha iyi olduğunu bende biliyorum okuma yazma konusunda
evet yaklaşık üç ay önce hdd ise 5 atlık eski sistemimdede yeni sistemimdede bu HDD yerine SDD yazıyor merak ettim azcık baktım ortalığa bi yazı göremedim belki bilen vardır diye yazdım bende
Öncelikle merhaba @TUF4N ,
Hdd ‘ ler içerisinde küçük carklar bulunan ve belirli bir ses seviyesi ile çalışan bir aygıttır. Ayrıca hddler belirli rpm seviyelerinde çalışır.
Ssd ‘ ler ise içerisinde veri depolama yanı carksiz çalışır o yüzden daha çok sessiz çalışır
M2 ssd ‘ ler ise çok daha ufaktır tamamen sessiz çalışır ancak diğerlerine nazaran fiyatları biraz uçuktur.
Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana. Huzurlu ve Mutlu günler.