HDD ile SSD oyun farkı

emiliano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Beyler sistemde depolama alanı aşırı yetersiz bende 2.elden seagete markasının hdd lerini buldum 500 tl civarına 1tb 7200rpm diyor. Aktif kullandığım M2 ssd var dediğim hdd yi alıp oyunları ona kursam bir problem yaşar mıyım?

Beyler sistemde depolama alanı aşırı yetersiz bende 2.elden seagete markasının hdd lerini buldum 500 TL civarına 1tb 7200rpm diyor. Aktif kullandığım M2 ssd var dediğim hdd yi alıp oyunları ona kursam bir problem yaşar mıyım?
2 el de harddisk alınmaz benim gözümde belli şeyden sonra patlıyor hocam.

Problem yaşayacağını sanmıyorum sadece oyunlar biraz geç açılacaktır. 2. el alacağınız hdd nin sağlığı önemli.

Problem yaşayacağını sanmıyorum sadece oyunlar biraz geç açılacaktır. 2. el alacağınız hdd nin sağlığı önemli.
sağlığı iyi diyor satıcı fakat test etmenin yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde rdr 2 oynarken mesela fps e etkisi olacak mı?

fps çok etkisi olmaz diye biliyorum daha önce bir kaç video izlemiştim. Teste gelince maalesef sadece hdd elinizde iken test edebilirsin bir kaç program var bunun için

drop girer muhtemelen ve yükleme ekranları uzun sürer

Oyun için HDD almayın. Çoook yavaş.

csyi pubgyi hddye kurarsan oynayamazsin ama rdr 2 kurarsan 👍

Beyler sistemde depolama alanı aşırı yetersiz bende 2.elden seagete markasının hdd lerini buldum 500 TL civarına 1tb 7200rpm diyor. Aktif kullandığım M2 ssd var dediğim hdd yi alıp oyunları ona kursam bir problem yaşar mıyım?
Droplara sebep oluyor dokular geç yüklenir güncel oyunlarda, Alan wake 2 de sesle görüntü gecikmeliydi HDD kuranlar için.

Geri