Evet bende o mantıkla aldım zaten hatta eskiden wd sata ssd kutularının arkasında ssd + hdd best combination diye ibareler vardı bende hep o kafa ile ilerledim 500gb m2 ve 2tb hdd, sonuç olarak hdd tüm gücünü tek bir oyuna verecek ve iyi performansta çalışacak ama yeni çıkan bu tarz oyunlarda o da artık gitgide azalıyor, yalanım olmasın, sistem + oyun olan bir sata ssd ye sahip sistemden sadece oyun olan hdd daha hızlı oyun açıyor özellikle gta v te testlerini yaptım ama bf42 gibi oyunlarda geri kalıyor dokular yüklenmiyor vs. Hatta ben 1tb hdd alıcaktım fakat onlarda 64mb önbellek oluyor ve bana 1tb her türlü yeter ama 2tb aldım çünkü 256mb önbellek var 2tb modellerde ve 1tb kısmını kullanarak 1tb lık depolamaya 256mb ön bellek atamış gibi bir şey de oldum düz mantık bakılacak olursa ama yetmiyor artık bana sadece oyun olmasına rağmen, işletim sistemi, program ve uygulamalar ssd'de, hdd'de sadece ama sadece oyun var ama yavaş geliyor artık, bf42'yi m2'ye attım oyun uçmaya başladı ya resmen. yoksa çevrendekiler haklı r6, gta v, rdr 2, valo ve lol tarzı oyunlarda iyi ama apex ve bf42 gibi oyunlarda çok geri kalıyor bence artık hdd