Neler Yeni

HDD kaça satabilirim?

Armi3067

80+ Bronze
Elimde WD Blue 2TB Depolama 256MB Ön Bellek ve 7200RPM özelliklerine sahip HDD var kaça satabilirim maksimum, 1TB M2 SSD'ye geçeceğim oyunlar iyice kafayı yedirtti bana. Örnek: BF 2042.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sağlığı iyiyse bence 1K eder hard disk bu çokta bir şey diyemiyorum alıcısı varmı açaba.

Son düzenleme:

Armi3067

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil sağlığı iyiyse bence 1K eder hard disk bu çokta bir şey diyemiyorum alıcısı varmı açaba.
Sağlık %100, garantisi devam ediyor, fatura tarihi 17.11.2022

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Armi3067

80+ Bronze
1.200TL Koy pazarlıkla 1000tl ye düşür bence bi dene ssd al kurtul :D
Deneyeceğim internette araştırım bende yaşadım dokular geç yükleniyor, oyunlarda kekemelik oluyor zamanında depolama ihtiyacım vardı ve ucuz olarak HDD'ye yöneldim ama şuan benim için yetersiz kalıyor, umarım satabilirim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Deneyeceğim internette araştırım bende yaşadım dokular geç yükleniyor, oyunlarda kekemelik oluyor zamanında depolama ihtiyacım vardı ve ucuz olarak HDD'ye yöneldim ama şuan benim için yetersiz kalıyor, umarım satabilirim.
Aslında sadece depolama için kulanıcaksan hard disk yetmiyor mu windows m2'ye kurulu değil mi benim çevremde hard disk kuranlar var oyunu 1tb hard disk almışlar halen memnunlar daha geçen sordum yavaşlık falan olmuyor mu diye yok dediler.

Armi3067

80+ Bronze
Evet bende o mantıkla aldım zaten hatta eskiden wd sata ssd kutularının arkasında ssd + hdd best combination diye ibareler vardı bende hep o kafa ile ilerledim 500gb m2 ve 2tb hdd, sonuç olarak hdd tüm gücünü tek bir oyuna verecek ve iyi performansta çalışacak ama yeni çıkan bu tarz oyunlarda o da artık gitgide azalıyor, yalanım olmasın, sistem + oyun olan bir sata ssd ye sahip sistemden sadece oyun olan hdd daha hızlı oyun açıyor özellikle gta v te testlerini yaptım ama bf42 gibi oyunlarda geri kalıyor dokular yüklenmiyor vs. Hatta ben 1tb hdd alıcaktım fakat onlarda 64mb önbellek oluyor ve bana 1tb her türlü yeter ama 2tb aldım çünkü 256mb önbellek var 2tb modellerde ve 1tb kısmını kullanarak 1tb lık depolamaya 256mb ön bellek atamış gibi bir şey de oldum düz mantık bakılacak olursa ama yetmiyor artık bana sadece oyun olmasına rağmen, işletim sistemi, program ve uygulamalar ssd'de, hdd'de sadece ama sadece oyun var ama yavaş geliyor artık, bf42'yi m2'ye attım oyun uçmaya başladı ya resmen. yoksa çevrendekiler haklı r6, gta v, rdr 2, valo ve lol tarzı oyunlarda iyi ama apex ve bf42 gibi oyunlarda çok geri kalıyor bence artık hdd

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom