Başka hdd ssd var mıselam arkadaşlar internetten 1 tb hdd aldım kabloları takıyorum pc görmüyor bozuk mudur sizce ?
m2 ssd 500 gb lık almıştım birde 1 tb hdd almıştım taktım ama görmedi yani kabloları takınca hiç çalışma belirtisi vermiyor normalde hissedersin çalıştığınıBaşka hdd ssd var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım boot menu dan aldığınız hdd i seçmeniz gerekiyor format atarken usb seçtiğimiz gibi
windows ssd de demi ve sadece bu ikisi takılı pc yem2 ssd 500 gb lık almıştım birde 1 tb hdd almıştım taktım ama görmedi yani kabloları takınca hiç çalışma belirtisi vermiyor normalde hissedersin çalıştığını
disk yöneticisnden biçimlendirdin miselam arkadaşlar internetten 1 tb hdd aldım kabloları takıyorum pc görmüyor bozuk mudur sizce ?
aynen windowsu ssd kuruldu hdd çalışmıyor normalde benim bildiğim çalıştığını hissedilir titretwindows ssd de demi ve sadece bu ikisi takılı pc ye
görünmüyor sadece taktığım m2 ssd görünüyordudisk yöneticisnden biçimlendirdin mi
biosda da göremedim flashla format atıyordum hatta sadece usb ile ssd görünüyordubütün diskleri çıkarıp sadece HDD takıp bios üzerinden kontrol etmen gerekir. Gözüküyormu diye. Eğer gözükmüyorsa arızalıdır.
hdd arızalı veya bağlantı sorunubiosda da göremedim flashla format atıyordum hatta sadece usb ile ssd görünüyordu
güç kablosunu d taktın mıbiosda da göremedim flashla format atıyordum hatta sadece usb ile ssd görünüyordu
bir bilgisayarcıyla yaptımm hepsini denedikgüç kablosunu d taktın mı
sanırım bir sıkıntı varhdd arızalı veya bağlantı sorunu