hdd mi ssd mi?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,417
arkadaşlar şuan 1tb hdd im var ve yetmiyor bana 350 tl bütçem var çok fazla oyun yükleyen biriyim sizce 350 tl ye 1 tb hdd daha mı alayım yoksa ssd mi alayım?

240GB SSD al.HDD vs SSD farkını anlatmama gerek yoktur biliyorsundur zaten. Ama bana o da yetmez dersen 1TB hdd alıcaksın mecbur.

240GB SSD al.HDD vs SSD farkını anlatmama gerek yoktur biliyorsundur zaten. Ama bana o da yetmez dersen 1TB HDD alıcaksın mecbur.
peki 480 lik ssd ler ne kadar? en uygunu

tabikine ssd.
bu devirde kimse hdd kullanmaz.

arkadaşlar şuan 1tb HDD im var ve yetmiyor bana 350 TL bütçem var çok fazla oyun yükleyen biriyim sizce 350 TL ye 1 tb HDD daha mı alayım yoksa SSD mi alayım?
Hiç SSD yoksa sistemde tabii ki ssd al. Biraz daha para biriktirince HDD Alırsın çok pahalı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabikine SSD.
bu devirde kimse HDD kullanmaz.
Reis ben kullanıyom

Hiç SSD yoksa sistemde tabii ki SSD al. Biraz daha para biriktirince HDD Alırsın çok pahalı değil.

Reis ben kullanıyom
tavsiyem ssd gec en azindan.
hdd systemi yavas noktasidir.
ayni ram gibi :)

o yüzden bi zahmet ilerde ssd bakin güzel kardesim.

Kargoda şuan SSD geliyo yani kurtuluyorum HDD'den.
cok iyi dostum

HDD ucuz be çok fazla depolama alanı verdiği için çoğu kişi kullanıyor diye biliyorum?
orasi öyle. yinede depolamada bile data transfer cok yavas.
hizli bi sekilde system a dan b dogru transfer edilmeli.
o yüzden ssd.
ben yeni systemde tek m2 nvme kurucam.
ssd bile vazgecicem.

simdilik m2 ve normal ssd kullaniyorum.

SSD ile HDD farkını anlarsın SSD'yi kullanmaya başladığında. Oyunlarda performans etkisi olmaz sadece açılırken etkiler ancak windowsu açarken olsun bir uygulamayı açarken olsun arada dağlar kadar fark var. Ondan dolayı artık yeni sistemlerde 500 gb bile olsa sadece SSD ekliyorlar. Ben yeni bilgisayar aldım HDD almadım 500gb SSD aldım yakında bir m2 alacağım yanına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,517
Üyeler
189,101
Son üye
Uk39
Geri