Toshiba MQ01ABF050 2.5" 500 GB 8 MB 5400 RPM SATA 2 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba MQ01ABF050 2.5
www.n11.com
bütçen varsa ssd al. Harddisk eziyet oyunlar ve windows içinbende evde bundan var laptopa hdd kutusu ile taksam nasıl bir performans alırım oyunlardaToshiba MQ01ABF050 2.5" 500 GB 8 MB 5400 RPM SATA 2 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba MQ01ABF050 2.5www.n11.com
evde var laptopta yada ps4 ümde kullanmak için dedimbütçen varsa ssd al. Harddisk eziyet oyunlar ve windows için
Anladım ama ssd alabilecek butçen varsa ssd al. ( eğer laptopunda ssd yerine hdd var ise )evde var laptopta yada ps4 ümde kullanmak için dedim
eğer dosya saklama içinse al oyun muhabbetine giriceksen pişman olursun kücük boyurluları bir şekilde oynarsın ama büyüdükçe takılmalar donmalar kasmalar yaşarsınevde var laptopta yada ps4 ümde kullanmak için dedim
laptopta ssd var da ps4 e napcaz zaten hdd kutum var ona takıp kullansam mc fortnite falan atarım fps oyunlarını dahili hdd ye atarım ps4 teAnladım ama ssd alabilecek butçen varsa ssd al. ( eğer laptopunda ssd yerine hdd var ise )
evde var zateneğer dosya saklama içinse al oyun muhabbetine giriceksen pişman olursun kücük boyurluları bir şekilde oynarsın ama büyüdükçe takılmalar donmalar kasmalar yaşarsın