Çözüldü✓ Hdd pc açılmasını engelliyor

hdd pc nin açılmasını engelliyor

• tamir olur

Oylar: 1 25.0%
  • tamir olmaz

Oylar: 3 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

Reepexx

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlara son 2 aydır özellikle valorant oynarken pc takılıyordu birden yeniden başlatınca düzeliyordu dün akşam oyun oynarken birden pc dondu açmaya çalıştığımda açamadım kabloları kontrol ettim bir şey yoktu ama hdd kablosunu sökünce çalıştı sizce neden olabilir veya tamir olurmu

Arkadaşlara son 2 aydır özellikle valorant oynarken pc takılıyordu birden yeniden başlatınca düzeliyordu dün akşam oyun oynarken birden pc dondu açmaya çalıştığımda açamadım kabloları kontrol ettim bir şey yoktu ama hdd kablosunu sökünce çalıştı sizce neden olabilir veya tamir olurmu
Yeni sistem aldım her şeyi yaptım pc 30-40 saniyede açılıyordu m2 ssd de kurulu windows bir tuhaflık olduğu belliydi her şeyi denedim çözüm bulamadım en son acaba dedim hdd de bir sorun olabilir mi diye hdd çıkardım ve ta ta windows 7saniyede açılmaya başladı hemen hdd geri gönderdim arızalı çıktı, iade etmiştim. HDD de problem varsa tamiri var mıdır uğraşılır mı çok zor sanırım garantisi varsa gönderebilirsiniz ama

Yeni sistem aldım her şeyi yaptım pc 30-40 saniyede açılıyordu m2 ssd de kurulu windows bir tuhaflık olduğu belliydi her şeyi denedim çözüm bulamadım en son acaba dedim hdd de bir sorun olabilir mi diye hdd çıkardım ve ta ta windows 7saniyede açılmaya başladı hemen hdd geri gönderdim arızalı çıktı. HDD de problem varsa tamiri var mıdır uğraşılır mı çok zor sanırım garantisi varsa gönderebilirsiniz ama
sitemi ikinci el 3.5k ya aldım malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sistem aldım her şeyi yaptım pc 30-40 saniyede açılıyordu m2 ssd de kurulu windows bir tuhaflık olduğu belliydi her şeyi denedim çözüm bulamadım en son acaba dedim hdd de bir sorun olabilir mi diye hdd çıkardım ve ta ta windows 7saniyede açılmaya başladı hemen hdd geri gönderdim arızalı çıktı, iade etmiştim. HDD de problem varsa tamiri var mıdır uğraşılır mı çok zor sanırım garantisi varsa gönderebilirsiniz ama
pc tamircisine sordum yan tarafta elektronik arzası varsa yaparım dedi

sitemi ikinci el 3.5k ya aldım malesef
O zaman sizden önceki sahibi hdd nin içinden geçmiş desek yanlış olmaz ama bence aldığınız kişi ile iletişime geçin böyle böyle video atın görsel atın yardımcı olmayacak bile olsa bilmesinde fayda var daha sonra yok sen bana demedin, ben sana verdiğimde sağlamdı demesin. Hakkaniyet sahibi bir arkadaşsa yardımcı olacaktır.

o zaman sizden önceki sahibi hdd nin içinden geçmiş desek yanlış olmaz ama bence aldığınız kişi ile iletişime geçin böyle böyle video atın görsel atın yardımcı olmayacak bile olsa bilmesinde fayda var.
yandaki pc ciden aldım oyüzden tamir edebilirim diyor

yandaki pc ciden aldım oyüzden tamir edebilirim diyor
Verin bakalım yapabiliyorsa yapsın belki basit bir işlemi vardır. Zaten şuan çalışır durumda değil hdd dediğinize bakılırsa. Yapabilirse test edip sonuçlara göre kullanırsınız veya basit depolama olarak kullanırsınız. İkinci el de sıkıntılı durumlardan birisi. Geçmiş olsun umarım ortak bir yol bulursunuz.

Verin bakalım yapabiliyorsa yapsın belki basit bir işlemi vardır. Zaten şuan çalışır durumda değil hdd dediğinize bakılırsa. Yapabilirse test edip sonuçlara göre kullanırsınız veya basit depolama olarak kullanırsınız. İkinci el de sıkıntılı durumlardan birisi. Geçmiş olsun umarım ortak bir yol bulursunuz.
eyw hocam teşekkür ederim

Geri