HDD takarsam garantiyi bozar mı?

zelax

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam arkadaşlar! Yeni bir pc sipariş verdim. Maddi durumlar ve ülkenin ekonomisi belli bu yüzden çok aşırıya kaçmadım. Ama kasada hdd eksik ve ssd si 500gb. Tamamiyle oyun amaçlı oynayacağım için harici bir disk almak istiyorum ama garantiyi bozmaktan korkuyorum. Bu konularda da tam bir bilgim yok ama genel olarak hdd veya sdd de garanti bozulmuyor dendi. Yine de fikrinizi almak istiyorum...

Bozmaz ama harici HDD ile normal HDD performansı alınmıyor bildiğim kadarıyla. Ben de bir ara yapmayı düşünmüştüm ama olmaz dendi :D zaten şöyle bir düşününce mantıklı gelmiyor madem USB ile bağlayınca o performans alınıyor neden SATA kablosu kullanıyoruz ki [emoji1787]

Selam arkadaşlar! Yeni bir PC sipariş verdim. Maddi durumlar ve ülkenin ekonomisi belli bu yüzden çok aşırıya kaçmadım. Ama kasada HDD eksik ve ssd si 500gb. Tamamiyle oyun amaçlı oynayacağım için harici bir disk almak istiyorum ama garantiyi bozmaktan korkuyorum. Bu konularda da tam bir bilgim yok ama genel olarak HDD veya sdd de garanti bozulmuyor dendi. Yine de fikrinizi almak istiyorum...
Nereden aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,400
Üyeler
192,326
Son üye
Kemalcan07
Geri