Neler Yeni

HDD'deki Oyunu SSD'ye Aktarma.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bide bir şey sormak istiyorum size. Oyunu ssd'ye kurarsam dahamı hızlı açılır? Veya dahamı fazla fps verir? Bide şöyle bir şey var. Ben steamdeki bazı oyunları ssd bazı oyunları hdd'de kullanmak istiyorum. Böyle bir şey yapılabilirmi? Yapılırsa nasıl yapılır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Arkadaşlar bide bir şey sormak istiyorum size. Oyunu ssd'ye kurarsam dahamı hızlı açılır? Veya dahamı fazla fps verir? Bide şöyle bir şey var. Ben steamdeki bazı oyunları ssd bazı oyunları hdd'de kullanmak istiyorum. Böyle bir şey yapılabilirmi? Yapılırsa nasıl yapılır? Cevaplarınızı bekliyorum.
İstediklerini farklı farklı yerlere kurabiliyorsun saniirm . Ssd oyun açılma hızını yüklemeleri vs aşırı hızlandırır. Kaliteli bir ssd almaya çalış ama.
Fps i ise etkilemez. (Bi en iyi cevap diye reporlasan da 1 tane reporumuz olsa)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet

Hayır

Evet

Yükleme yerini değiştirerek
Steamin yükleme yerini değiştirirsem tüm oyunlar geçmezmi ssd ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve nasıl yapçam bi anlatırmısın

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
Yanlış Bilgilendirme
Windows'u C'ye(ssd) kurunca her şey daha hızlı açılmıyormu zaten oyunlarıda hddye kursan?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Steamin yükleme yerini değiştirirsem tüm oyunlar geçmezmi ssd ye

Ve nasıl yapçam bi anlatırmısın
HDD oyunları silip SSD ye yükleyebilirsin steamden yükleme yerini değitirerek en güvenli (dosya kaybı olmadan) bu şekilde biliyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben steamden indirdiğim oyunları diyorum. Bir kısmını hdd de bir kısmını ssd de kullanmak istiyorum onu nasıl yapıcam işte. Silmemmi gerek?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir kısmını hdd de bir kısmını ssd de kullanmak istiyorum onu nasıl yapıcam işte. Silmemmi gerek?
İşte ssd kullanmak istediğin oyunlar hdd deyse hdd den silip ssd yüklemeniz lazım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İşte ssd kullanmak istediğin oyunlar hdd deyse hdd den silip ssd yüklemeniz lazım
Steamde varmış oyunun klasorunu c ye taşımak silmeye gerek yokmuş. Yinede teşekkürler.

Top Bottom