Neler Yeni

HDD'den HDD'ye oyun taşıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Atalay
Selam benim hard diskimde 116gb lık kurulu oyun var bunu dayımın bilgisayarına taşımak istiyorum onun bilgisayarında hdd varken benim harddiski taksam sorun olurmu direk benim hdd den onun hdd ye oyunu atmak için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Selam benim hard diskimde 116gb lık kurulu oyun var bunu dayımın bilgisayarına taşımak istiyorum onun bilgisayarında HDD varken benim harddiski taksam sorun olurmu direk benim HDD den onun HDD ye oyunu atmak için?
R6 mı ve eğer steamdeysen başka hdd ye taşınır

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam benim hard diskimde 116gb lık kurulu oyun var bunu dayımın bilgisayarına taşımak istiyorum onun bilgisayarında HDD varken benim harddiski taksam sorun olurmu direk benim HDD den onun HDD ye oyunu atmak için?
Takabilirsin.
Eğer "Bilgisayarım" kısmına girdiğin zaman görünmüyorsa "Aygıt Yöneticisi" girip en üstteki bilgisayar adına sağ tıkla,
"Donanım değişikliği tara" tarzı bir seçenek olacak. Ona basabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Atalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rdr 2 nin dosyaların atıcam ama iki HDD de win 10 olduğu için sorun olurmu onu merak ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Şimdi sağ tık yapıyorsun rdr 2 nin ondan sonra özellikler var orada şu atığım ss seçneğe tıkılayıp farklı yere taşıyabiliyorsun.Sarı ile çizdiğim yer.
1k.PNG

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi sağ tık yapıyorsun rdr 2 nin ondan sonra özellikler var orada şu atığım ss seçneğe tıkılayıp farklı yere taşıyabiliyorsun.Sarı ile çizdiğim yer.
Bu yöntemi yaparken sorun yaşarsan veya taşıyacağın yeri bulamıyorsan, "kütüphane klasörü ekle" olması lazım.
Taşıyacağın oyunlar için taşınacak diskte kütüphane olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Bu yöntemi yaparken sorun yaşarsan veya taşıyacağın yeri bulamıyorsan, "kütüphane klasörü ekle" olması lazım.
Taşıyacağın oyunlar için taşınacak diskte kütüphane olması lazım.
Doğru,zaten orada yazar klasör yoksa yeni klasör aç diye.

Top Bottom