Bende Gigabyte SSD var kontrolcüsü kötü diyorlar. Bende de arada bir gidiyo HDD. Kontrolcü yüzünden mi?SSD'nin kontrolcüsü yoksa
Bende Gigabyte SSD var kontrolcüsü kötü diyorlar. Bende de arada bir gidiyo HDD. Kontrolcü yüzünden mi?SSD'nin kontrolcüsü yoksa
yanlış anlama ssd kontrolcüsünü ilk defa senden duydum ne işe yarar bu kontrolcü turbox 128 gb ssd var bendeSSD'nin kontrolcüsü yoksa normal. Test etmek amacıyla HDD'i çıkarın sorunlar büyük ihtimal düzelecek.
Sağlık sorunu var hddde. Garantiye gönderin. fiziksel bir hasar aldı mı?
faturayı çöpe attım büyük ihtimal garantiye gönderemem fiziksel bi hasar almadıSağlık sorunu var hddde. Garantiye gönderin. fiziksel bir hasar aldı mı?
anakarttaki sata yerini değiştirsem düzelirmi acabafaturayı çöpe attım büyük ihtimal garantiye gönderemem fiziksel bi hasar almadı
yanlış anlama SSD kontrolcüsünü ilk defa senden duydum ne işe yarar bu kontrolcü turbox 128 gb SSD var bende
Bende sıkıntı olmadı. İstersen bi Tool Box'ını indir.Bende Gigabyte SSD var kontrolcüsü kötü diyorlar. Bende de arada bir gidiyo HDD. Kontrolcü yüzünden mi?
Ölmeye başlamış. Kısa sürede değiştirin yavaş yavaş tüm verileriniz yok olacak.quick scanı kaldırıp yap dediler böyle oldu Alıntıyı görüntüle
ayn oyle sector algılamışSağlık sorunu var hddde. Garantiye gönderin. fiziksel bir hasar aldı mı?
dostum hdd saglık durumu kotu ordakı sarı noktayı goruyosun dimi turkcesi
ayn oyle sector algılamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum HDD saglık durumu kotu ordakı sarı noktayı goruyosun dimi turkcesi
mevcut bekleyen sektör sayısı turkcesi bu yani hasar fln vermissin
hocam calısırkenmi yaptiniz bu durumu hddyeya acaba kasayı temizlerken üstündeki tozları alıyım dedim kulak çubuğuyla yoksa yanlışlıkla bozdummu
nazikce temizlediyseniz sıkıntı cıkarmaz hic kasaya fln vurdunuzmu calısıyorken pcyok reis fişini falan çektim kasanın götürdüm salona orda yan yatırıp temizledim güzelce