Neler Yeni

Çözüldü✓ Hdmi kablo ile 240 hz alamamak

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
İyi geceler. 240 hzye kadar pc desteklesede internet cafedeki 280 hz kadar kendi pcmdeki 240 hzyi hissetmiyorum. Hdmi 2.0 falan olmasi lazim gerekmis bu dogruysa kablo alacagim yani anladigim kadariyla hdmi 240 hz desteklemiyorsa monitoru 240 hz almak sacma olur.

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Hdmi kullaniyodum işte 1.4 imis sanirim yani 240hz ayarlasamda o 280 hz cafe monitoruyle cok fark goruyorum. 40 hz farkini yansitmasi gercekten sacma geliyor fast ips panelinden dolayida olabilir bu bilemem https://www.hepsiburada.com/paugge-...layport-kablo-ck01131b0eae1m8-pm-HB000008BVI5
Bunu alicam bir kac gune belkide normal olan hz bana agir geliyodur veya cidden 240hz deilde daha dusuk hz goruntu aliyorumdur olabilirde olmayabilirde. Ekran karti 1.4 ama monitor 1.2 iste linkteki dpyi alip kullanacagim ya fark olusturucak veya bos yere bu kadar ugrasmis olucam yani en azindan zamanla birseyleri ogrenip bilmek guzel oluyor.
60 hz ve 100 hz arasındaki farkı cidden hissedebilirsiniz ama 240 ve 280 arasındaki fark gözle fark etmek çok çok zor. Dp kablosu ile sorununuz muhtemelen çözülecek hocam. İyi formlar

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
60 hz ve 100 hz arasındaki farkı cidden hissedebilirsiniz ama 240 ve 280 arasındaki fark gözle fark etmek çok çok zor. Dp kablosu ile sorununuz muhtemelen çözülecek hocam. İyi formlar
Tesekkurler anlattigim gibi 40 hz farkla iki monitordeki akiciligi bir kac kez yasayinca garip geliyor bende ki normal ordaki akici iste dp alicam oyle bakicam duzelirse duzelir yoksa normal bir durumdur hersey icin tesekkurler formda yeniyim iyikide katilmisim Allah razi olsun.

Top Bottom