Neler Yeni

Yardım HDMI KABLOSUZ BAĞLANTI APARATI

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Berk
Merhaba,

hdmi kablosundan kurtulmak istiyorum, internette bununla alakalı aparatlar gördüm lakin pc kasası ve monitör arasında bağlantı kuruluyor mu? bir çoğu tabletten, telefondan görüntü aktarıyor fakat ben hdmi kablosundan kurtulmak istiyorum en düşük gecikmeyi sağlayacak, hikayeli oyunlarda kontrolcüden bastığım tuşun gecikmesini bana hissettirmesin yeterli. Yardımcı olabilir misiniz?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Merhaba,

hdmi kablosundan kurtulmak istiyorum, internette bununla alakalı aparatlar gördüm lakin pc kasası ve monitör arasında bağlantı kuruluyor mu? bir çoğu tabletten, telefondan görüntü aktarıyor fakat ben hdmi kablosundan kurtulmak istiyorum en düşük gecikmeyi sağlayacak, hikayeli oyunlarda kontrolcüden bastığım tuşun gecikmesini bana hissettirmesin yeterli. Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bilgisayar için öyle bir aparat yok diye biliyorum. Varsa da gecikme yaşarsınız bence.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,179
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uğraştığına değmez. Gecikme olmazsa görüntü kötü olur, görüntü iyi olur gecikmesi çok olur. Sağlam da bir aparat ister muhtemelen bir dünya masraf.

Top Bottom