HDMI TO VGA EKRAN GELMEME PROBLEMİ

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar merhaba, bugün DARK marka hdmi to vga aktif dönüştürücü aparatım elime geçti gelir gelmez eski tip vga girişli monitörüme bağladım ancak herhangi bir görüntü alamadım maalesef, eski sistemde direkt vga girişi ile bağladığım da monitör çalışıyor ama yeni sisteme bağladığım da hiçbir şekilde görüntü alamıyorum özel bir ayar vs. gibi bir şey var mı yoksa aparatta sıkıntı olabilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Evet şuan kullandığım sistemden yazıyorum zaten kullandığım bir monitör var ikinci bir monitör olarak kullanmak istiyordum değerlendirebileceğim eski bu monitörüm var ama bir türlü kullanamadım bu aldığım ikinci dönüştürücü tamami ile ümidi kestim artık

Arkadaşlar merhaba, bugün DARK marka hdmi to vga aktif dönüştürücü aparatım elime geçti gelir gelmez eski tip vga girişli monitörüme bağladım ancak herhangi bir görüntü alamadım maalesef, eski sistemde direkt vga girişi ile bağladığım da monitör çalışıyor ama yeni sisteme bağladığım da hiçbir şekilde görüntü alamıyorum özel bir ayar vs. gibi bir şey var mı yoksa aparatta sıkıntı olabilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Ben de aynı markadan almıştım benimki çalışıyor hdmi girişinin çalıştığından emin misiniz
Post automatically merged:

Hocam driver yüklü değilse ondan olabilir win10 ise yandan bildirim panelini açın yansıtma secenegini seçin ve size uygun ayarı seçin

evet şuan kullandığım hdmi çıkışı kullanıyorum acaba ekran kartım mı yüksek geliyor o konuda şuan düşünüyorum ama olacağını zannetmiyorum (Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC)

Geri