doğru yere mi taktınArkadaşlar bugün yeni sistem geldi vga tipi monitör var bende dark hdmı to vga almıştım kasaya takıyorum ama monitöre ekran gelmiyor neden acaba Alıntıyı görüntüle
Evet hdmi girişinedoğru yere mi taktın
daha önce görüntü geliyor muydu ?Evet hdmi girişine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı Rx6600 Asus acaba kaldırmıyor mu dönüştürücü
Hocam eski sistemde o monitörü kullanıyordum vga girişiyle şimdi yeni sistem aldım onda vga girişi olmadığı için dönüştürücü aldım hdmi to vga monitör da Philips 192edaha önce görüntü geliyor muydu ?
hocam benim kuzenimdede senin gibi bir olay oldu kabloları kontrol et bi istersen kablolar oynamış olabilirHocam eski sistemde o monitörü kullanıyordum vga girişiyle şimdi yeni sistem aldım onda vga girişi olmadığı için dönüştürücü aldım hdmi to vga monitör da Philips 192e
Hocam yeni hdmi to vga aldım ondada aynı ya hdmi girişli monitör bulmam lazımhocam benim kuzenimdede senin gibi bir olay oldu kabloları kontrol et bi istersen kablolar oynamış olabilir
hocam aşırı kolay bi taktik önercemHocam yeni hdmi to vga aldım ondada aynı ya hdmi girişli monitör bulmam lazım
eski veya yeni farketmez bi tane televizyon varsa ona bağlahocam aşırı kolay bi taktik önercem
Ekran kartının Pini oturmamış hocam çözdük teşekkür ederimhocam aşırı kolay bi taktik önercem
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski veya yeni farketmez bi tane televizyon varsa ona bağla
rica ederim hocam sorun iyiki pahalıya mal olmadıEkran kartının Pini oturmamış hocam çözdük teşekkür ederim