Merhaba, techmaster dönüştürücü ile rx 5500xt ekran kartimi, yalnizca vga girişi olan monitörüme bağladım. Görüntü yarım, monitör ayarlarindan ve pcden her türlü çözünürlüğü denedim ancak olmuyor. Driver güncel.
Dönüştürücülerin görüntüye etkisi var ama.Merhaba, techmaster dönüştürücü ile rx 5500xt ekran kartimi, yalnizca vga girişi olan monitörüme bağladım. Görüntü yarım, monitör ayarlarindan ve pcden her türlü çözünürlüğü denedim ancak olmuyor. Driver güncel.
Yapiyorum ancak değişen bir sey yok.Onun için monitör ayarlarından pozisyon ayarı yapmalısınız. Monitörde Auto tuşu varsa ona basın.
Neden?Dönüştürücülerin hem monitöre hem de ekran kartına zarar verme ihtimali çok yüksek.
Yapiyorum ancak değişen bir sey yok.
VGA Analog. HDMI İse Dijital bir görüntü aktarımı sağlar.Neden?
Kaynak?VGA Analog. HDMI İse Dijital bir görüntü aktarımı sağlar.
Eğer bu adaptör Dijital sinyalleri Analoga düzgün çeviremezse Monitörde veya Ekran kartında arıza çıkabilir.
monitorun menüsünden otomatik ayar diyorum ancak bir şey değişmiyorNeyi yapıyorsunuz?
Bilmem.Kaynak?
Gerçekler senin sallaman mı?Gerçekler.
FPS kaybının ve yırtılmanın dönüştürücüyle alakası yok ve bunlar ekran kartına ve monitöre zarar vermez.FPS Kaybı, Yırtılmalar, Çizgisel sorunlar. Hepsi olabilir.
Ben de araştırdım herhangi bir zararını görmedim.Otomatik ayarlamak işe yaramıyor bazen. Monitörün ayarlarından yapın. Olmazsa VGA kablosunu ve dönüştürücüyü değiştirip daha düzgün bir şey alın.
Gerçekler senin sallaman mı?
FPS kaybının ve yırtılmanın dönüştürücüyle alakası yok ve bunlar ekran kartına ve monitöre zarar vermez.
Peki.Otomatik ayarlamak işe yaramıyor bazen. Monitörün ayarlarından yapın. Olmazsa VGA kablosunu ve dönüştürücüyü değiştirip daha düzgün bir şey alın.
Gerçekler senin sallaman mı?
FPS kaybının ve yırtılmanın dönüştürücüyle alakası yok ve bunlar ekran kartına ve monitöre zarar vermez.