HDMI VE DisplayPort fark

Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar ekran kartımda
DisplayPort 1.4 , HDMI 2.1 ama almayı düşündüğüm monitör DisplayPort 1.2 , HDMI 1.4 girişli bu farklar görüntü açısından veya ekran kartının performansını düşürebilecek durum mudur? bildiğiniz başka türlü farklar hakkında bilginiz varsa yazar misiniz?

Ekran kartının performansi düşmez. Almayı düşündüğün monitör ne destekliyorsa anakart da onu verecektir.

Bende Hdmi var gsync açamıyorum. Displayport olması lazımmış.

Ekran kartının performansi düşmez. Almayı düşündüğün monitör ne destekliyorsa anakart da onu verecektir.
ekran kartına bağlayacağım görüntüyü demek istediğim ekran kartı hdmı 2.1 giriş yeri destekliyor monitör 1.4 girişli ikisi arasında bir görüntü kalite farkı görür müyüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende Hdmi var gsync açamıyorum. Displayport olması lazımmış.
evet DP hdmı e göre daha avantajlı giriş görüntü açısındanda daha iyi diye okudum sitelerde

ekran kartına bağlayacağım görüntüyü demek istediğim ekran kartı hdmı 2.1 giriş yeri destekliyor monitör 1.4 girişli ikisi arasında bir görüntü kalite farkı görür müyüm
Tamam monitörün tüm gücünü kullanacaksın. Ama 1.4 ile 2.1 teknolojisi bir değil eğer bunu öğrenmek istiyorsan. 2.1 hdmi da Allm teknolojisi de kullanılıyor. 1.4 olan monitör de bu gibi teknolojiler olmaz. Ama ne kaybedersin çok da birsey kaybetmezsin acikcasi

Tamam monitörün tüm gücünü kullanacaksın. Ama 1.4 ile 2.1 teknolojisi bir değil eğer bunu öğrenmek istiyorsan. 2.1 hdmi da Allm teknolojisi de kullanılıyor. 1.4 olan monitör de bu gibi teknolojiler olmaz. Ama ne kaybedersin çok da birsey kaybetmezsin acikcasi
anladım zaten hdmı değil DispayPort ile bağlantı kurmayı düşünüyorum, ekran kartı monitör için verebildiği max kaliteyi verir dimi

alacağım ekran 165hz , o.c destekleyip desteklenmediğine nerden bakabilirm

bende asus vg249q monitör var hdmi ile bağladım 120hz gösteriyor. 144hz için displayport ile mi bağlamam gerek? monitör hdmi 1.4 displayport 1.2 sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,182
Üyeler
192,218
Son üye
Todeswachee
Geri