Neler Yeni

Hearts Of Iron 4 Götterdämmerung DLC'si Hakkında

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Var hocam dosyası adını veremeyecegim bir forumda bütün DLC ler çıkınca ekleniyor 1,2 gün icinde
Eskiden dediğiniz dosyaları indiriyordum ama artık indirmiyorum. Özellikle sevdiğim oyunların devamının gelmesi için firmayı destekliyorum.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
ahahahah paradox mu asasasasshshsh pardox dunyanin en alcak oyun firmalarinin basindadir bence
Evet, buna katılabilirim fakat firmanın batması ne kadar işimize gelir? Hoi4, Stellaris, Eu4 benzeri oyun yapan başka bir firma var mı?

Son düzenleme:
Evet, buna katılabilirim fakat firmanın batması ne kadar işimize gelir? Hoi4, Stellaris, Eu4 vb. oyun yapan başka bir firma var mı?
hocam diger firmalar oyun satarak gecinebiliyor paradox'da gayet bunu yapabilir ama dertleri en rahatindan en fazla parayi kazanmak, dediginize katiliyorum maalesef paradoxun rakibi yok. butun oyunlarda ayni politika.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
hocam diger firmalar oyun satarak gecinebiliyor paradox'da gayet bunu yapabilir ama dertleri en rahatindan en fazla parayi kazanmak, dediginize katiliyorum maalesef paradoxun rakibi yok. butun oyunlarda ayni politika.
Mesela SEGA'da çok ilginç bir şirket. Total War Warhammer serilerine bayılıyorum. Fakat adamlar savaş oyunu yapmasına rağmen kan DLC'sini ayrı olarak satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom