Valla okumadım Yazdıktan sonra okudum.olm siz manyakmısınız. okumadınızmı orayı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk katıldım yazana ürünü vereceğim
Onu yapmaya çalıştım ama olmadı yanlış bişey yaptım sanırım yine buradan açılıyorHediye verecekseniz bu şekilde uzatmanın pek hoş bir yanı yok, profil mesajı üzerinden ya da direkt olarak verin.
Mehmet bey bu konuda bilgim çok yok isterseniz yonelendirin öyle yapalım amacım konuyu saptırmak değil gerçekten hediye vermekHediye verecekseniz bu şekilde uzatmanın pek hoş bir yanı yok, profil mesajı üzerinden ya da direkt olarak verin.
bugün içindemi vereceksiniz hocamOnu yapmaya çalıştım ama olmadı yanlış bişey yaptım sanırım yine buradan açılıyor
KatıldımKıymetli DADG ailesi öncelikle hepinizden çok özür dilerim haftasonu işlerim vardı ve yoğundum yapamadım çekilişi ama şimdi telafi edeceğiz inşallah geçen hafta stand vermiştim hediye gönderdim arkadaşa tekrardan güle güle kullansın şimdi ise Maus vereceğim ben Media Markt dan almıştım 2 ay önce ama hiç kullanmadım desem yeridir laptop için almıştım az kullandım laptop u sattım boşta kaldı size hediye etmek istiyorum şahsi olarak söylüyorum Maus gerçekten çok güzel ele tam oturuyor tepkimesi de iyi makroda atanıyor para ile almak isteyen varsa öneririm neyse fazla yazmayayım da çekilişe gelelim şöyle olacak yine ben belli bir süre sonra tekrardan yorum yapacağım şöyle yazacağım" Maus Çekilişine Katılmak İçin Katıldım Yazmanız Yeterli" Burası Çok Önemli Katıldım Yazmanız Gerekiyor Haksızlık Olmaması İçin Bu yorumu yazdıktan sonra çekiliş başlar ilk katıldım yazana ürünü vereceğim aklınızda soru varsa sorabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun sizleri seviyorum
Ayn az biraz geçsin başlarımbugün içindemi vereceksiniz hocam