1400'e almışlar.Mediamarkttan aldılarsa muhtemelen kazık yemişlerdir, o kulaklığı iade edip daha iyisini alabilirsiniz aynı paraya mesela Airpods Pro veya Airpods 3. nesil
Kulaklığı çıkartınca video veya müzik duruyor mu?Yaklaşık 5 aydır Android telefon ile 1. nesil Airpods kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bahsettiğiniz kullanılmayan özellikler nedir onu da anlamadım.
Hayır durmuyor. 2 kere dokunman lazım.1400'e almışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklığı çıkartınca video veya müzik duruyor mu?
Hayır durmuyor. 2 kere dokunman lazım.
Bahsettiğiniz kullanılmayan özellikler nedir onu da anlamadım.
ANC var fakat ben açık ile kapalı olduğu zaman pek bir fark sezmedim.Yani kulaklığı deneyemiyorum. O yüzden nasıl bir ses kalitesi var bilmiyorum. Eğer kötüyse üzülürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak birde ANC var dimi?
Git Pro ile değiştir.Doğum günü hediyesi olarak ailem AirPods 2.Nesil almış Media Markt'dan. Onlarda eğer isterse Freebuds 4 ile değiştirebilir ama ses kalitesi olarak apple daha iyidir demişler. Telefonum Android ama 2 yıl sonra gibi IOS'a geçemeyi düşünüyorum. Kardeşimde vardı Airpods 2.Nesil. Gayet de iyiydi ses kalitesi olsun rahatlık olsun. Ama dokunmatik, pil durumu, kulaktan çıkarınca video veya müzik durmaması gibi sorunlar oluşuyordu.(Pil durumu dediysem üzerindeki ışıktan görebiliyorum ama iphonedaki gibi detaylı olarak göremiyorum) Yani tam uyumlu değil. Ama FreeBuds 4'ün de ses kalitesini de bilmiyorum. Arada kaldım.
Sizce ne yapmalıyım?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
İyi günler.
O kadar farka değer yalnız.O kadar fiyat farkı veremem. Hediye sonuçta.
airpods sağlam kalsınDoğum günü hediyesi olarak ailem AirPods 2.Nesil almış Media Markt'dan. Onlarda eğer isterse Freebuds 4 ile değiştirebilir ama ses kalitesi olarak apple daha iyidir demişler. Telefonum Android ama 2 yıl sonra gibi IOS'a geçemeyi düşünüyorum. Kardeşimde vardı Airpods 2.Nesil. Gayet de iyiydi ses kalitesi olsun rahatlık olsun. Ama dokunmatik, pil durumu, kulaktan çıkarınca video veya müzik durmaması gibi sorunlar oluşuyordu.(Pil durumu dediysem üzerindeki ışıktan görebiliyorum ama iphonedaki gibi detaylı olarak göremiyorum) Yani tam uyumlu değil. Ama FreeBuds 4'ün de ses kalitesini de bilmiyorum. Arada kaldım.
Sizce ne yapmalıyım?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
İyi günler.