22 yaşında küpe olabilir ama biraz değişik olsun istiyorum. Alınabilir ama sıradan mı denir klasikleşmiş mi denir o tarz bir hediye olmasın isterimyaş kaçtı şimdi 25 yaşındaki sevgiliyle 16 yaşındaki sevgiliye aynı şeyi önersek absürt olurdu
Ama manidarsa güzel bir küpe fena olmaz bence
bakayım3 basli tirtikli siyah renkli sirt masaj aletleri olabilir seveni ve kullanani cok fazla aliexpresde satiliyor
Saat olabilir bileklikle beraber teşekkürlerfazla zaman geçiremiyorsanız sürekli yanında olacağı bir şey al. saat kolye bileklik yüzük falan filan işte.
toka güzel fikir ama kendisi kapalı sürekli takacağını zannetmiyorumguzel bir toka bence kizlarin tokayla aralarinda bag kurduklarini okumustum
İşine yarayan bir şey alabilirsin. Süs olarak saat, kolye değilde sürekli kullandığı bir şeyi kolaylaştıracak bir şey veya ihtiyacı olan bir şey. Bu benim için daha anlamlı bir yol açıkçası. Ben bir arkadaşıma bilgisayarla sürekli takıldığı için üstünde resim olan büyük mouse pad almıştım. Kulaklık vesaire olabilir mesela hocam.22 yaşında küpe olabilir ama biraz değişik olsun istiyorum. Alınabilir ama sıradan mı denir klasikleşmiş mi denir o tarz bir hediye olmasın isterim