Neler Yeni

HEDİYE OYUN HAKKINDA

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
BEYLER İYİ GÜNLER.

VOK NEWYEAR SİSTEMİNDE İŞLEMCİ VE EKRAN KARTINDA OYUN HEDİYELERİM VARDI. KODLARIMI ALDIM.

VE AKTİF ETTİM SUAN DA STEAM DA OYUNLAR GÖZÜKÜYOR YÜKLEME YAPMASAM İLERLEYEN ZAMANDA YÜKLESEM OYUNLAR SİLİNMEZ DEĞİL Mİ ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
BEYLER İYİ GÜNLER.

VOK NEWYEAR SİSTEMİNDE İŞLEMCİ VE EKRAN KARTINDA OYUN HEDİYELERİM VARDI. KODLARIMI ALDIM.

VE AKTİF ETTİM SUAN DA STEAM DA OYUNLAR GÖZÜKÜYOR YÜKLEME YAPMASAM İLERLEYEN ZAMANDA YÜKLESEM OYUNLAR SİLİNMEZ DEĞİL Mİ ?

Steam kutuphanene gectiyse silinmez neden silinsin

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Steamde oyunlar silinmez. Sadece ve sadece sen eğer oyunları hesap detayları kısmından silmek istemediğin sürece kütüphanenden kalıcı olarak silinmesini istemediğin sürece oyunlar sonsuza kadar senindir.

N2AG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Nazif
Arkadaş belki Steam de yenidir daha önce kullanmamıştır yada kütüphane olayını deneyimlememistir.

Velhasıl kütüphaneye eklenen oyun sen kutuphaneden çıkarmadıktan sonra silinmez istediğin zaman yuklemeni yapabilirsin 🙂👍🏻

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Selamlar. Kodları nasıl alıyoruz

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
BEYLER İYİ GÜNLER.

Usta oyunları nasıl aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom