Hediye telefon hangisi olur?...

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
10000
Genç arkadaşlardan yardım bekliyorum...10bin tl. bütçe ile torunuma telefon almak istiyorum...Telefonun şarzı uzun olsun,internete girsin,Whatsup uzun ömürlü olsun yeter(10 yıl götürsün)...fotoğraf çekimi orta kalite olsun...Başka bir şey istenmiyor...Torunum oyun oynamaz, kitap delisi....yardımlarınız için teşekkür ederim...

Genç arkadaşlardan yardım bekliyorum...10bin tl. bütçe ile torunuma telefon almak istiyorum...Telefonun şarzı uzun olsun,internete girsin,Whatsup uzun ömürlü olsun yeter(10 yıl götürsün)...fotoğraf çekimi orta kalite olsun...Başka bir şey istenmiyor...Torunum oyun oynamaz, kitap delisi....yardımlarınız için teşekkür ederim...
Merhaba Xiaomi Redmi Note 14 bakabilirsiniz ben de hediye aldım memnun kaldık 10300 TL civarında olması lazım

10 yıl ne yaptın hacı amca ınsan yasamıyor o kadar neyse yukarıdakı arkadasın dedıgı gıbı note 14 ısını gorur

Merhaba Xiaomi Redmi Note 14 bakabilirsiniz ben de hediye aldım memnun kaldık 10300 TL civarında olması lazım
en mantıklı tercih olucaktır
cihaz hem güncel hemde 10 bin tl fiyatıyla tatmin edicektir

Başka markalardan da var mı?En iyisi REDMİ note 14 mü?
Ben note 14ü öneririm hiç sorun çıkmadı arkadaşın dediği A25le hemen hemen aynı performans fakat A25 2000 TL daha fazla ve Xiaomi alırsanız yanında kılıf adaptör kablo da geliyor Samsung alırsanız ekstra şarj vs. almanız gerek önerim redmi note 14'dür.

A16 8/256

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,269
Üyeler
185,698
Son üye
Mustafa9824
Geri