DoctorHans
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Forum halkı olarak özellikle beğendiniz bir çikolata markası var mı? Kız arkadaşıma hediye alacam ama tadlarını bilmediğim için bir fikir yürütemiyorum
şu üzerinde kocaman seni seviyorum yazılı çikolatadan alma sakınForum halkı olarak özellikle beğendiniz bir çikolata markası var mı? Kız arkadaşıma hediye alacam ama tadlarını bilmediğim için bir fikir yürütemiyorum
Yok hocam sade ve güzel olsun istiyorumşu üzerinde kocaman seni seviyorum yazılı çikolatadan alma sakın
Milka güzel hocam. Veya zengin çikolatası Toblerone al ama ben tadını beğenmedim.Forum halkı olarak özellikle beğendiniz bir çikolata markası var mı? Kız arkadaşıma hediye alacam ama tadlarını bilmediğim için bir fikir yürütemiyorum
hocam Lindt e bakabilirsiniz çikolataları aşırı kaliteli fiyatları bi tık yüksek diğer çikolata markalarına göre fakat tadına göre kesinlikle değerForum halkı olarak özellikle beğendiniz bir çikolata markası var mı? Kız arkadaşıma hediye alacam ama tadlarını bilmediğim için bir fikir yürütemiyorum
Milka berbat ve Toblerone da zengin çikolatası değil.Milka güzel hocam. Veya zengin çikolatası Toblerone al ama ben tadını beğenmedim.
Öznel konuşuyorsun.Milka berbat