Neler Yeni

Heiniken bira nerde bulunur?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hangi markette bulabilirim?Migrosta yok.Bir de 2 aydır alkol almıyorum arkadașlarla 1 șișe içsem bağımlı olur myum tekrardan?

alkolikpanda

80+ Bronze
1 şişe ile bağımlı mı olunurmuş , sorunun cevabına gelirsek ise metroda bulabilirsin yada bir çılgınlık yapıp tekele de bakabilirsin ben Konyadayım buradaki bazı tekellerde bile var

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 şişe ile bağımlı mı olunurmuş , sorunun cevabına gelirsek ise metroda bulabilirsin yada bir çılgınlık yapıp tekele de bakabilirsin ben Konyadayım buradaki bazı tekellerde bile
Tekelde bulamadım.Metro dediğin?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
1 şişe ile bağımlı mı olunurmuş , sorunun cevabına gelirsek ise metroda bulabilirsin yada bir çılgınlık yapıp tekele de bakabilirsin ben Konyadayım buradaki bazı tekellerde bile var
Tekrardan diyor.

Daha önce gerçekten bağımlıydıysan içmemende fayda olabilir. Soruna da cevap olarak hemen her tekelde vardır, maks 2-3 tekel gezersen bulunur.

alkolikpanda

80+ Bronze
Tekelde bulamadım.Metro dediğin?
market zinciri 23 ilde var ama öyle küçük market gelmesin aklına teknolojiden tekstilden tutta şu denizde kullanılan bota kadar her şey ama her şey var , orda çeşitlilik bol , yerli ithal bütün biralar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan diyor.

Daha önce gerçekten bağımlıydıysan içmemende fayda olabilir. Soruna da cevap olarak hemen her tekelde vardır, maks 2-3 tekel gezersen bulunur.
aynen öyle tekellerde var yahu boşver metroyu treni sen IJOUFHNGOŞKESBFHN

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Tekrardan diyor.

Bilemiyorum hocam.Bir yandan deli gibi canım çekiyor bir yandan korkuyorum.Eskiden çok fazla madde ve alkol sorunum vardı huzur muzur kalmamıștı evde.Tedavi gördüm bıraktím tekrar bağlanırım diye korkuyorum.

Peki bu biranın içindeki alkolü arıtma yolu falan yok mu?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Bilemiyorum hocam.Bir yandan deli gibi canım çekiyor bir yandan korkuyorum.Eskiden çok fazla madde ve alkol sorunum vardı huzur muzur kalmamıștı evde.Tedavi gördüm bıraktím tekrar bağlanırım diye korkuyorum.

Peki bu biranın içindeki alkolü arıtma yolu falan yok mu?
Yok hocam en iyisi baştan hiç içmemek, bırakmak ile en iyisini yapmışsın. Alkolsüz biralar var bulursan onları deneyebilirsin.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yok hocam en iyisi baştan hiç içmemek, bırakmak ile en iyisini yapmışsın. Alkolsüz biralar var bulursan onları deneyebilirsin.
Öyle hocam her gün șükrediyorum.O zamanlar nasıl yașıyordum aklım ermiyor.12 yașındaki çocuklara bile düșüyor bu illet artík.Alkolsüz bira dediğin peja diye bir marka var.Tadı nasıl?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Öyle hocam her gün șükrediyorum.O zamanlar nasıl yașıyordum aklım ermiyor.12 yașındaki çocuklara bile düșüyor bu illet artík.Alkolsüz bira dediğin peja diye bir marka var.Tadı nasıl?
Hocam bilgim yok hiç denemedim alkolsüzleri.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Bu market zincirinde aradığınız 100 ürününün 90 tanesini bulursunuz. Kapsamlı bir yer.
İçkilerin neredeyse hepsi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,077
Üyeler
164,957
Son üye
Att1la19
Top Bottom