Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,638
Hangi markette bulabilirim?Migrosta yok.Bir de 2 aydır alkol almıyorum arkadașlarla 1 șișe içsem bağımlı olur myum tekrardan?
Tekelde bulamadım.Metro dediğin?1 şişe ile bağımlı mı olunurmuş , sorunun cevabına gelirsek ise metroda bulabilirsin yada bir çılgınlık yapıp tekele de bakabilirsin ben Konyadayım buradaki bazı tekellerde bile
Tekrardan diyor.1 şişe ile bağımlı mı olunurmuş , sorunun cevabına gelirsek ise metroda bulabilirsin yada bir çılgınlık yapıp tekele de bakabilirsin ben Konyadayım buradaki bazı tekellerde bile var
market zinciri 23 ilde var ama öyle küçük market gelmesin aklına teknolojiden tekstilden tutta şu denizde kullanılan bota kadar her şey ama her şey var , orda çeşitlilik bol , yerli ithal bütün biralar varTekelde bulamadım.Metro dediğin?
aynen öyle tekellerde var yahu boşver metroyu treni sen IJOUFHNGOŞKESBFHNTekrardan diyor.
Daha önce gerçekten bağımlıydıysan içmemende fayda olabilir. Soruna da cevap olarak hemen her tekelde vardır, maks 2-3 tekel gezersen bulunur.
Bilemiyorum hocam.Bir yandan deli gibi canım çekiyor bir yandan korkuyorum.Eskiden çok fazla madde ve alkol sorunum vardı huzur muzur kalmamıștı evde.Tedavi gördüm bıraktím tekrar bağlanırım diye korkuyorum.Tekrardan diyor.
Daha önce gerçekten bağımlıydıysan içmemende fayda olabilir. Soruna da cevap olarak hemen her tekelde vardır, maks 2-3 tekel gezersen bulunur.
Yok hocam en iyisi baştan hiç içmemek, bırakmak ile en iyisini yapmışsın. Alkolsüz biralar var bulursan onları deneyebilirsin.Bilemiyorum hocam.Bir yandan deli gibi canım çekiyor bir yandan korkuyorum.Eskiden çok fazla madde ve alkol sorunum vardı huzur muzur kalmamıștı evde.Tedavi gördüm bıraktím tekrar bağlanırım diye korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bu biranın içindeki alkolü arıtma yolu falan yok mu?
Öyle hocam her gün șükrediyorum.O zamanlar nasıl yașıyordum aklım ermiyor.12 yașındaki çocuklara bile düșüyor bu illet artík.Alkolsüz bira dediğin peja diye bir marka var.Tadı nasıl?Yok hocam en iyisi baştan hiç içmemek, bırakmak ile en iyisini yapmışsın. Alkolsüz biralar var bulursan onları deneyebilirsin.
Hocam bilgim yok hiç denemedim alkolsüzleri.Öyle hocam her gün șükrediyorum.O zamanlar nasıl yașıyordum aklım ermiyor.12 yașındaki çocuklara bile düșüyor bu illet artík.Alkolsüz bira dediğin peja diye bir marka var.Tadı nasıl?