GirayHan
80+ Platinum
aldım bir şeyler
Her hb indirimini paylaşıyosun kardeşim de indirim yok çoğunda bindirim var. Sürekli alıyorum ben bunları burda indirimli hali diye attıgın görsel 20lira daha pahalı nerdeyse . Neyse sen devam et dolu boğazlılığaboş boğazlılık yapma indirim olmasa gelip buraya konu açmayız
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
güle güle kullanın.
tek tek topla bakayım attığım ürünün piyasa fiyatını ? hala boş yapıyorsun. bak yukarda adam uygun görmüş almış indirim var ki millet alıyor beğenmiyorsan paylaşımları blok atar geçersin. şu an sana blok attığım gibiHer hb indirimini paylaşıyosun kardeşim de indirim yok çoğunda bindirim var. Sürekli alıyorum ben bunları burda indirimli hali diye attıgın görsel 20lira daha pahalı nerdeyse . Neyse sen devam et dolu boğazlılığa
bende 700gr heinz 10 liraya alıyorum a101'den ara sıra ama. heinz'in hangi ürünü olduğunu da sorma o da değişiyor ara sıra yani. ss istersen de atamam onu da sorma ara sıra yaniHeinz 700gr mesela 125tl yazıyor. Migrostan 55e alıyorum ara sıra. Bak sen keyfine hadi
Heinz 700gr mesela 125tl yazıyor. Migrostan 55e alıyorum ara sıra. Bak sen keyfine hadi
75tl de kuponum var baya iyi 120 TL oluyor.boş boğazlılık yapma indirim olmasa gelip buraya konu açmayız
Alıntıyı görüntüle
güle güle kullanın.