HELEN-POWER nasıldır?

Kasanın mesh olmadığına dikkat etmemişim orası da bir eksi.
12100F ile kullanacaksanız PSU ve SSD yükseltmesi yapıp geçin. NZXT PSU konusunda ne kadar iyi bilmiyorum isterseniz konusunu açın.
PSU'lar ikinci elde zor gidiyor, satmakla uğraşmak istemezseniz orasını tercih edebilirsin.
HDD eklemesinin acelesi yok.
A Tier da sıkıntı olmaz bir de gri olarak yani eski veya alınmaz diye gözükmüyor.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Bende bu sistemi almaya yakınım sanırım biraz daha düşüneceğim. Psu lara bakıyorum nxzt mi yoksa asus tuf mu olsun diye
2K ekstra PSU'a vereceğinize işlemciye verin AA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A Tier da sıkıntı olmaz bir de gri olarak yani eski veya alınmaz diye gözükmüyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Dediğim şekilde alınır 12100F ise yaani tercih meselesi.

PowerBoost PSU yu da C4 yapıp RTX 3060 üstüne koyalım o zaman :D

Dediğim şekilde alınır 12100F ise yaani tercih meselesi.
aman en temizi bu şekilde videoyu açtım gösterdim 15-30 FPS için 2000TL vermeye emin misin dedim olum bırak gerek yok dedi.

B660 lar çılgın pahalı zaten de giriş seviyesi bir B660 neden bu kadar pahalı bende çözemedim ARGB- RGB girişi bile yok! Direk kendisini alınca büyük ihtimal ile bu kadar pahalı bu hazır sistemde 1800TL-2000TL filan tutmuşlardır büyük ihtimal ile.
Bu efendim

Bende bu sistemi almaya yakınım sanırım biraz daha düşüneceğim. Psu lara bakıyorum nxzt mi yoksa asus tuf mu olsun diye
TUF gerek yok NZXT taş gibi zaten 10 yıl garantisi de var.

PowerBoost PSU yu da C4 yapıp RTX 3060 üstüne koyalım o zaman :D

aman en temizi bu şekilde videoyu açtım gösterdim 15-30 FPS için 2000TL vermeye emin misin dedim olum bırak gerek yok dedi.
Dediğim gibi üstüne 1 2k daha koyabilirseniz rtx 3060 dan çok daha iyi bir sistem

Bu efendim

Knk uğraşmışsın etmişsin ama yok sağ ol bazı parçalar cidden ctv v6 ya göre baya düşük kalıyor ve 500TL ucuzluk için bu kadar diğer parçaları düşürmeye gerek yok

Kasanın mesh olmadığına dikkat etmemişim orası da bir eksi.
12100F ile kullanacaksanız PSU ve SSD yükseltmesi yapıp geçin. NZXT PSU konusunda ne kadar iyi bilmiyorum isterseniz konusunu açın.
PSU'lar ikinci elde zor gidiyor, satmakla uğraşmak istemezseniz orasını tercih edebilirsin.
HDD eklemesinin acelesi yok.
Hocam mesh olmaması ısınma açısından çok farkeder mi acaba? Malum Adana'da yaşıyorum ve yazın inanılmaz sıcak olabiliyor. Ayrıca sistem için ekstra soğutma almalı mıyım?

Knk uğraşmışsın etmişsin ama yok sağ ol bazı parçalar cidden ctv v6 ya göre baya düşük kalıyor ve 500TL ucuzluk için bu kadar diğer parçaları düşürmeye gerek yok
O sistemi görmemiştim oda iyiymiş aslında kısaca demek istediğim üstüne biraz daha koyarak 3070 e rakip bir sistem alabiliyorsunuz

Açıkcası sırf nvidia diye yada yazılımı iyi diye 3060 almak biraz saçma geliyor

Hocam mesh olmaması ısınma açısından çok farkeder mi acaba? Malum Adana'da yaşıyorum ve yazın inanılmaz sıcak olabiliyor. Ayrıca sistem için ekstra soğutma almalı mıyım?
10 derece direk üzerine koy kart maksimum 65 dereceyi görüyor 75 derece görür sıcak havalarda.

O sistemi görmemiştim oda iyiymiş aslında kısaca demek istediğim üstüne biraz daha koyarak 3070 e rakip bir sistem alabiliyorsunuz

Açıkcası sırf nvidia diye yada yazılımı iyi diye 3060 almak biraz saçma geliyor
RTX 3070 ti alırken bana da öyle dediler 14.500TL ye xfx merc RX 6900xt vardı, 12000TL asus tuf RX 6800xt vardı ama iyi ki de bunu almışım diyorum asus rog strix olduğu için hem buz gibi hemde nvidia olduğu için yazılım hatası yok 4K da 100FPS almadığı oyun da çok az diyebilirim ve DLSS eklemeden yani 14.319TL bedava aldım diyorum her gün.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,703
Üyeler
189,135
Son üye
ahmetcanaslan34
Geri