HELLDİVERS 2 %90 Oyuncu Kaybetmiş Neden ?

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,715
1721751189724.png

PSN olayından beri oyunun adını bile aratmamıştım bugün aklıma geldi oyunlar piyasadan aşırı hızlı tarih oluyor, ama bu oyun çok övülmüştü 2 milyon oyuncudan 20K ya nasıl düştü bu oyun ?

Oyun dünyası beni şaşırtmaya devam ediyor.

Son düzenleme:
Normal yani millet oynadı sömürdü içerik bitince bıraktı

Genel olarak atımlık oyundu zaten. Agalarla girersin bi yü saat zevkini alır bırakırsın. Sürekli sürekli oynatacak bişey yok. Bildiğim kadarıyla pvp de değil. O yüzdendir.

Alıntıyı görüntüle

PSN olayından beri oyunun adını bile aratmamıştım bugün aklıma geldi oyunlar piyasadan aşırı hızlı tarih oluyor, ama bu oyun çok övülmüştü 2 milyon oyuncudan 20K ya nasıl düştü bu oyun ?

Sony geldi kakasını yaptı gitti , sonra da sancısını çekti :kekw: Sektör bu kadar acımasız :D

Alıntıyı görüntüle

kötü çünkü. black myth wukong ve elden ring gibi. sandbox. amaç yok hikaye yok görev tasarımı yok özgünlük orjinallik yok farklı olan hiçbişey yok, bomboş oyun. reklamlarla milleti gazlayıp bu kadar oynatabildiler işte en fazla. popüler kültür kurbanı insanları hedef kitle seçersen olacağı bu.

Hype her zaman sona erer. Hızlı tüketilebilen bir oyundu geldi geçti gitti o yüzden.

kötü çünkü. black myth wukong ve elden ring gibi. sandbox. amaç yok hikaye yok görev tasarımı yok özgünlük orjinallik yok farklı olan hiçbişey yok, bomboş oyun. reklamlarla milleti gazlayıp bu kadar oynatabildiler işte en fazla. popüler kültür kurbanı insanları hedef kitle seçersen olacağı bu.
Doğru ama en büyük etken PSN zorunluluğu oldu, büyük tepki çekmesine rağmen altın çağını yaşayan oyunu batırdılar. PSN berbat bir şey yarın öbürgün yine hacklerler SONY'yi sonra PSN bilgileriniz çalınır fake maille hesap açmak daha mantıklı.

Geri