Hem 360MM soğutucu hemde ona uygun kasa arıyorum F/P

Reaksiyon skoru
145
Bütçe
9000
merhaba arkadaşlar

hali hazırda 240mm thermalright soğutucu kullanıyorum ama fanın bitanesi bozuldu bozulcak durumda çok ses yapıyor değişmişken kasayıda değişeyim diyorum.
360mm sıvı soğutucu ve 360mm ye uygun kasa arıyorum bir uyumsuzluk olmaması lazım.
maks bütçem 8 9 k
önerileriniz nelerdir

merhaba arkadaşlar

hali hazırda 240mm thermalright soğutucu kullanıyorum ama fanın bitanesi bozuldu bozulcak durumda çok ses yapıyor değişmişken kasayıda değişeyim diyorum.
360mm sıvı soğutucu ve 360mm ye uygun kasa arıyorum bir uyumsuzluk olmaması lazım.
maks bütçem 8 9 k
önerileriniz nelerdir
edit ekran kartım galax 4070 2 fanlı

merhaba arkadaşlar

maks bütçem 8 9 k
önerileriniz nelerdir
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1171266117.html

ve

hangi akvaryum kasayı aldın hocam? 360mm sığıyormu
Evet sığıyor, yani şöyle söyliyim en kalın radyatörlü soğutucu 360mm Arctic Liquid Freezer 3 Pro taktım. Bi de mini atx benim kasa, ona rağmen sığdı ben m.atx daha çok sevdiğim için, anakart da m.atx.
Msi mag pano M100R aldım. Onun normal atx versiyonu da var o daha büyük ve büyük anakart + soğutucular daha rahat sığar ama o daha pahalı.
Benimki bu :
Büyük olanı da bu :

anladım hocam güzelmiş bu kasada evet kpsu dahil geliyor mu
Evet sığıyor, yani şöyle söyliyim en kalın radyatörlü soğutucu 360mm Arctic Liquid Freezer 3 Pro taktım. Bi de mini atx benim kasa, ona rağmen sığdı ben m.atx daha çok sevdiğim için, anakart da m.atx.
Msi mag pano M100R aldım. Onun normal atx versiyonu da var o daha büyük ve büyük anakart + soğutucular daha rahat sığar ama o daha pahalı.
Benimki bu :
Büyük olanı da bu :

İkinci el bakacaksanız, kendi kullandığım sistemdeki parçaları verebilirim. Corsair 5000D airflow, beyaz. Corsair h150i elite capellix beyaz sıvı soğutma.

Geri