Neler Yeni

Hem Oyun Hem Edit İçin Hangi Sistemi Seçmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
Hocalarım iyi geceler. İki tane sistem var. Hem çok oyun oynarım hem de editörlük ve tasarımla uğraşırım. Hangi sistemi almam daha iyi olur? Sistemlerde birkaç değişiklik yapacağım ama bütçem bu fiyatlarda. Önerilerinizi bekliyorum.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Hocalarım iyi geceler. İki tane sistem var. Hem çok oyun oynarım hem de editörlük ve tasarımla uğraşırım. Hangi sistemi almam daha iyi olur? Sistemlerde birkaç değişiklik yapacağım ama bütçem bu fiyatlarda. Önerilerinizi bekliyorum.

Amd ekran kartlarını fazla bilmiyorum ama 7800xt, 4070'den önde diye biliyorum. Ram 32 gb yapıp alınabilir ayrıca 7600 işlemci de dahili gpu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd ekran kartlarını fazla bilmiyorum ama 7800xt, 4070'den önde diye biliyorum. 32 gb yapıp alınabilir ayrıca 7600 işlemci de dahili gpu var.
İki işlemci arasında pek fark yok. Ayrıca sanırım render performansı olarak nvidia önde diye biliyorum ama kararsız kaldım.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
İki işlemci arasında pek fark yok. Ayrıca sanırım render performansı olarak nvidia önde diye biliyorum ama kararsız kaldım.
Evet performans olarak fark yok denecek kadaraz. Amd ve nvidia arasındaki farka youtube'dan bakim bence. Alttaki sistemde alınabilir.

Top Bottom