Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam 10 numara 5 yıldız geliştirirsen dediniz
Yani kalifiye eleman statüsünde demek.
Hocam 10 numara 5 yıldız geliştirirsen dediniz
ılk lıseye basladıgımda hastalıgımdan dolayı yakındakı bı okula gıtmem gerekıyodu otomasyon bolumuydu daha 9 dayken sınıfın bıtmesı ıcın gun sayıyodum ıllet bır meslek emınım severek yapmıyosun ıgrenc otesı cok cıddı soyluyorum derslerle aran varsa 0 dan basla yoksa baska meslek kollarına yonel oto sanayı bıle cok cok cok daha ıyıMerhaba arkadaşlar, ben 18 yaşında bir gencim. Geleceğim hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Meslek lisesinin otomasyon bölümünden mezun oldum ama bu alanda kendimi yeterli hissetmiyorum. Sanayide bir otomasyon dükkanında bir yıl staj yaptım ve üç aydır da aynı yerde çalışıyorum. Ancak otomasyon bana pek uygun gibi gelmiyor.
Şu an asgari ücretle çalışıyorum ve kazandığım para pek fazla bir şeye yetmiyor. İş yerinde her işi yapıyorum: hamallık, temizlik, çaycılık, hatta biraz pazarlama… Fakat bunların beni gelecekte rahat bir hayata taşıyacağını düşünmüyorum. Bu belirsizlik ve umutsuzluk beni gerçekten bunaltıyor.
Bunu yazarken ağlamaklı biri gibi görünebilirim ama herkesin durumu ve bakış açısı farklı. Sizden fikir almak istiyorum: Bu noktada ne yapmalıyım?
İşte gençlerin ben dahil en büyük hatası lisede durumun farkına varmayarak bölümü boş boş okumak. Sonrasında sürünüyoruz, Lisede seçilen bölüm çok önemli.Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşında bir gencim. Geleceğim hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Meslek lisesinin otomasyon bölümünden mezun oldum ama bu alanda kendimi yeterli hissetmiyorum. Sanayide bir otomasyon dükkanında bir yıl staj yaptım ve üç aydır da aynı yerde çalışıyorum. Ancak otomasyon bana pek uygun gibi gelmiyor.
Şu an asgari ücretle çalışıyorum ve kazandığım para pek fazla bir şeye yetmiyor. İş yerinde her işi yapıyorum: hamallık, temizlik, çaycılık, hatta biraz pazarlama… Fakat bunların beni gelecekte rahat bir hayata taşıyacağını düşünmüyorum. Bu belirsizlik ve umutsuzluk beni gerçekten bunaltıyor.
Bunu yazarken ağlamaklı biri gibi görünebilirim ama herkesin durumu ve bakış açısı farklı. Sizden fikir almak istiyorum: Bu noktada ne yapmalıyım?
Ya kral ben okuyamadım ki 9 korona 10 un başı korona 10un ortalarından sonjna kadar okudum 11de meseme geçtimİşte gençlerin ben dahil en büyük hatası lisede durumun farkına varmayarak bölümü boş boş okumak. Sonrasında sürünüyoruz, Lisede seçilen bölüm çok önemli.
Kanka bende meslek lisesinde otomasyon okuyorum 11.sinifim biraz bahsedermisinYa kral ben okuyamadım ki 9 korona 10 un başı korona 10un ortalarından sonjna kadar okudum 11de meseme geçtim
Okulda öğretilenlerin çoğu temel bile sayılmaz çünkü motor bağlamayı gösteriyorlar ya mesela adamın evdeki çocuğu bile kendi başına bağlayabiliyor müşterinin şimdi sana bir müşteriyi gelse tamir için ya da herhangi bir şey için senin bildiğin şey motor bağlama falan filan adam onu kendisi evdeki çocuğuna bile yaptırıyor okuldaki ki öğretilen bilgiler çok çok temel ayrıca okulda öğretilen PLC programlama gerçek hayatta hiçbir işe yaramıyor çünkü okulda öğretilen çok çok çok temel yani otomasyon bölümünden devam etmek istiyorsan direk sanayide bir otomasyoncunun yanına girmelisin Otomasyon üzerinden devam edecek isen okul boş işKanka bende meslek lisesinde otomasyon okuyorum 11.sinifim biraz bahsedermisin