Hepimize geçmiş olsun...

JustTie

80+
Reaksiyon skoru
168
Merhaba. Hepinize şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Corona virüsü sebebiyle, hastalanan ve Corona virüsü kapmamış fakat yinede riski bulunan/bulunmayan herkese geçmiş olsun. Bu zor günleri İnşallah hepimiz atlatacağız. Daima evinizde kalın. Corona yaş dinlemez... Ellerinizi en az 2-3 dakika boyunca aralıksız olarak yıkamayı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, kendinizi Corona virüsüne karşı korumayı unutmayın... Ayrıca kağıt para kullanmak yerine, kredi kartı kullanın ve kredi kartına dezenfektan uygulayın.

Merhaba. Hepinize şimdiden geçmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Corona virüsü sebebiyle, hastalanan ve Corona virüsü kapmamış fakat yinede riski bulunan/bulunmayan herkese geçmiş olsun. Bu zor günleri İnşallah hepimiz atlatacağız. Daima evinizde kalın. Corona yaş dinlemez... Ellerinizi en az 2-3 dakika boyunca aralıksız olarak yıkamayı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, kendinizi Corona virüsüne karşı korumayı unutmayın... Ayrıca kağıt para kullanmak yerine, kredi kartı kullanın ve kredi kartına dezenfektan uygulayın.
Sağol sanada geçmiş olsun :)

Merhaba. Hepinize şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Corona virüsü sebebiyle, hastalanan ve Corona virüsü kapmamış fakat yinede riski bulunan/bulunmayan herkese geçmiş olsun. Bu zor günleri İnşallah hepimiz atlatacağız. Daima evinizde kalın. Corona yaş dinlemez... Ellerinizi en az 2-3 dakika boyunca aralıksız olarak yıkamayı ve bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, kendinizi Corona virüsüne karşı korumayı unutmayın... Ayrıca kağıt para kullanmak yerine, kredi kartı kullanın ve kredi kartına dezenfektan uygulayın.
Sağol dostum, sanada geçmiş olsun. İnşAllah ileride bu günleride aa corona virüsü diye bir şey vardı diye hatırlarız.

Geri