Neler Yeni

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
Selamün Aleyküm dün foruma saldırıyı gerçekleştiren kişi benim arkadaşlar. Zaten bu konu muhtemelen kaldırılacaktır ama şunu söylemek istiyorum ki hepinizden çok özür dilerim,bu salaklığı ettim. Geri dönüşü yok, yaptım ve pişmanım size rahatsızlık verdim başta forum yöneticileri olmak üzere bu forumda emek veren kim var ise affına sığınıyorum. Arkadaşlar forumda açık falan yoktu,mysql bağlantım felan da yoktu görüştüğüm bir arkadaş daha önce bu sitede kurulu olan loglu bir temadan bilgileri çekmiş bende şaşırdım çünkü donanım arşivini bende takip ediyordum. sonrasında bilgileri attı ancak şuan bilgiler geçerli değil dedi bende bi deneyim diye forum kısmında denedim ve şifre doğru çıktı... Daha önceden de aramızda hep iyi sitelere girenler indexi değiştirir gövde gösterisi yapardı,bende yaptım,egoma yenildim, hiç zarar vermeden 5 10 saniyeliğine değiştirir imzamı bırakır ve çıkarım diye düşündüm. Salaklık ettim ve gerçekten değmezdi,bundan sonra başıma gelecekler bana bir ders olacak. Ne olacak bilmiyorum. Acitasyon yapamam artık,tek diyebileceğim özür dilemek oluyor. Arkadaşlar konu kaldırılmaz ise umarım yorum yapan arkadaşlar pişmanlığımi anlar ve vicdanımı darlamak istemezler. Tekrardan özür diliyorum Allah'a emanet olun.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom