Neler Yeni

Forumdan özür dilerim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
özür dilemene gerek yok hocam bu konu kötü değil bence. Çok daha kötü, forum kalitesini düşüren konular var.
Ya bi ara biri böyle tipim nasıl diyip foto atmıştı kaç kişinin elinde dolanmıştı bu o mu ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha kötü konular gördüm problem değil :peepokalp:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tipimin merak edilecek bir yanı yok. Sıradan 15 yaşında bir çocuk düşünün.
Biliyorum benim hatam ama eğer attım fotoğrafı Ss alan varsa paylaşmazsa çok mutlu olurum.
Ne yazık ki bir ara, bir avuç zeka yoksunu paylaşıyordu onlar da sonradan bıraktı zaten forumdan da banlandılar. Yine de size ders olsun kimseye güvenmeyin lütfen.

Contiş

80+
Ne yazık ki bir ara, bir avuç zeka yoksunu paylaşıyordu onlar da sonradan bıraktı zaten forumdan da banlandılar. Yine de size ders olsun kimseye güvenmeyin lütfen.
Saf olduğum dönemler. Şimdi de çevremin dediğine göre saflık var ama azalmış galiba.

Yaklaşık 6 7 ay önce böyle bir konu açtığım için forumdan özür diliyorum. O zamanlar psikolojim bir tık bozuktu bile diyebilirim. Ve daha olgunlaşmamıştım. Aradan sadece 6 ay geçti ama bu 6 ayda ben çok değiştim. Bir de o zamanlar asosyaldim ve böyle soruları sorabileceğim ve objektif bir şekilde yorumlayabilecek kimsem yoktu. (Artık asosyal değilim hatta oldukça fazla sosyal olduğum söylenebilir.) Konu tesadüfen karşıma çıkıp da mesajları okuduktan sonra bir utanç duygusu kapladı beni. Böyle saçma forum kalitesini düşüren bir konu açtığım için tekrardan özür dilerim. Kalın sağlıcakla.
ben tipini göremedim birdaha atsana ben degerlendiryim babam annem estetik doktoru

hocam boydan foto gelir mi
kTNDQU10_400x400.jpeg
(üstüne tıklayın buda benim 10 üzerinden kaç)

Contiş

80+
ben tipini göremedim birdaha atsana ben degerlendiryim babam annem estetik doktoru
Maalesef bir daha fotoğrafımı tanımadığım bir insanla paylaşmak istemiyorum. Yanlış anlamayın agresiflik olsun diye söylemiyorum ama eğer sizin estetik doktorluğu hakkında bir bilginiz yoksa annenizin ve babanızın estetik doktoru olması işe yaramıyor :D .

Maalesef bir daha fotoğrafımı tanımadığım bir insanla paylaşmak istemiyorum. Yanlış anlamayın agresiflik olsun diye söylemiyorum ama eğer sizin estetik doktorluğu hakkında bir bilginiz yoksa annenizin ve babanızın estetik doktoru olması işe yaramıyor :D .
knk o konu çoktan unutuldu tekrar hatırlatmana gerek yok.D

Top Bottom